Lista neagră a lui Claudiu Niculescu! Trei jucători trebuie să își caute echipe, dar numai unul a semnat rezilierea. Hamza Younes și Valentin Lazăr ”sunt supărați pe antrenor” și amână plecarea de la Concordia Chiajna

Răzvan STÎNGĂ 12 Dec. 2021, 14:15 Liga 2
Lista neagră a lui Claudiu Niculescu! Trei jucători trebuie să își caute echipe, dar numai unul a semnat rezilierea. Hamza Younes și Valentin Lazăr ”sunt supărați pe antrenor” și amână plecarea de la Concordia Chiajna

Cu numai 17 goluri marcate în cele 16 etape scurse din sezonul regular din Liga 2, Concordia Chiajna stă cel mai rău la acest capitol, din primele nouă clasate.

Din acest motiv, antrenorul Claudiu Niculescu va face mai multe modificări în zona respectivă, dar și în alte compartimente, iar până acum a trecut trei jucători pe lista neagră. În vederile lui nu mai intră fundașul Marian Anghelina (30 de ani), atacantul Hamza Younes (35 de ani) și mijlocașul Valentin Lazăr (32 de ani).

Cristian Tănase: ”Hamza și Lazăr nu au semnat deocamdată, sunt foarte supărați pe antrenor” 

Dintre aceștia, doar apărătorul a semnat rezilierea. A înțeles situația, că nu mai este dorit, că trebuie să își găsească altă echipă, astfel că actele au fost deja semnate și este liber de contract. Însă, ceilalți doi, Younes și Lazăr, sunt supărați pe decizia lui Claudiu Niculescu și deocamdată amână să semneze încetarea colaborării.

Toate aceste informații au fost făcute publice de președintele clubului, Cristian Tănase, care a vorbit și de alte viitoare plecări, dar și de cine va veni la Concordia Chiajna în această iarnă.

Suntem mulțumiți parțial de ce s-a întâmplat până acum, pentru că ne doream ceva mai multe puncte în acest an și aveam dreptul la mai multe puncte în acest campionat. Tocmai în atac a și fost problema principală, iar Claudiu Niculescu a decis să discute cu anumiți jucători din compartimentul ofensiv și să îi anunțe că nu mai intră în vederile lui.

Hamza, Valentin Lazăr, Anghelina pleacă, pentru început. În toți am avut speranțe, și, dacă marcam cinci-șase goluri în plus, cred că eram în altă postură astăzi. Hamza și Lazăr nu au semnat deocamdată, sunt foarte supărați pe antrenor că nu mai are nevoie de ei. Preferă, probabil, să se mai gândească dacă semnează rezilierea.

Cred că vom aduce, mai mult, jucători cu foame, cu dorință de rezultate, de afirmare. Mai urmează discuții cu trei-patru jucători, să vedem la cine mai renunță Claudiu Niculescu. El decide, el discută cu jucătorii și le explică din ce puncte de vedere va renunța la ei.

În defensivă mai căutăm o singură soluție, pentru că suntem mulțumiți, pentru postul de fundaș stânga, pentru a dubla un jucător cheie, bun. Urmează mai multe meciuri și trebuie să fim asigurați. De defensivă suntem mulțumiți, în atac am suferit. Și cu două goluri dacă aveam în plus, aveam alte puncte, eram pe alt loc”, a spus Cristian Tănase, pentru Sport Total FM.

Anghelina și Younes au jucat 14 partide în Liga 2, Lazăr a prins 13 

Anghelina a sosit în vară la Concordia Chiajna, după experiența de la U Craivoa 1948 SA. În această perioadă, în cele 16 etape de Liga 2, a prins 14 partide, iar în jumătate din meciuri a fost trimis pe teren din primul 11.

Hamza Younes a sosit la Chiajna în luna februarie, iar în acest sezon de divizie a doua a fost trimis pe teren de Claudiu Niculescu în 14 meciuri, reușind să marcheze doar două goluri.

Valentin Lazăr a fost prezentat oficial la gruparea din Ilfov în iulie, iar până acum Claudiu Niculescu a mizat pe el de 13 ori în Liga 2. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a ieșit în evidență cu un singur gol.

Concordia Chiajna ia în calcul un cantonament în Antalya 

În ceea ce privește pregătirea de iarnă, aceasta nu a fost deocamdată stabilită. Este posibil ca stagiul de pregătire din ianuarie să se facă pe plan local sau chiar în Turcia, dar totul depinde de cum va fi situația cu COVID-19.

Ne-am gândit la un program de pregătire, singura problemă e cu pandemia. Avem opțiuni și în Antalya, pe plan local unde avem baza noastră, în țară putem merge. Ne vom gândi, sunt la îndemână soluțiile. Din punctul de vedere al programului, suntem pregătiți de oricare. 

Suntem în continuare cu șanse la promovare, cu șanse la play-off, chiar dacă Petrolul are un avans considerabil și cred că merită din plin promovarea, pentru că a avut un parcurs excepțional. Ne luptăm în continuare”, a mai spus Tănase.

Foto: Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-managerul-politehnicii-iasi-anunta-daca-in-vara-anului-2023-nu-suntem-in-liga-1-imi-depun-mandatul-suma-de-care-crede-ca-ar-avea-nevoie-echipa-pentru-a-reveni-in-elita-19214049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-continua-colaborarea-cu-fcsb-si-va-imprumuta-din-nou-de-la-vicecampioana-romaniei-informatiile-oferite-de-antrenorul-leo-strizu-19214039

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-s-a-descurcat-si-fara-golgheterul-valentin-buhacianu-in-sprintul-final-spre-play-off-ul-ligii-2-mai-bine-asa-e-nevoie-de-mine-la-anul-19214027

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Dec. 2021, 14:15 Liga 2
Pe aceeași temă