Azdren Llullaku a părăsit România după rezilierea cu Concordia Chiajna. Unde a ajuns atacantul albanez

Răzvan STÎNGĂ 02 Jan. 2023, 14:14 Liga 2
Azdren Llullaku a părăsit România după rezilierea cu Concordia Chiajna. Unde a ajuns atacantul albanez

Azdren Llullaku a părăsit România după experiența eșuată din Liga 2, de la Concordia Chiajna. Atacantul albanez, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în Italia, dar a semnat tocmai în liga a 4-a, cu Cjarlins Muzane. Vârful a fost prezentat chiar în ultima zi a anului 2022.

Plecat de la Concordia Chiajna, Azdren Llullaku și-a găsit echipă în Italia

Azdren Llullaku s-a întors în România în vara lui 2020, când semna chiar cu Concordia Chiajna. Atacantul cu dublă cetățenie, albaneză și italiană, se înțelegea cu divizionara secundă și revenea în campionatele de la noi după un singur sezon în altă țară, în Belarus, unde a jucat pentru Shakhtjor Soligorsk.

Llullaku a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Poli Iași și Astra în țara noastră. Are la activ peste 150 de meciuri în prima ligă de la noi, iar cel mai bun randament l-a dat la echipa din Mediaș, pentru care a marcat de 34 de ori. În sezonul 2016-2017, Azdren Llullaku ieșea golgheterul României, cu 16 goluri.

Azdren Llullaku a dezamăgit la Concordia Chiajna, iar acum a ajuns în liga a 4-a din Italia

Cu toate acestea, contractul cu Concordia Chiajna nu a adus ceea ce își dorea, iar în actuala stagiune de Liga 2 a reușit să marcheze de numai două ori în 12 partide. Și-a găsit, iată, un nou acord, dar nu în România, ci tocmai în liga a 4-a din Italia, semnând cu Cjarlins Muzane.

Jucătorii plecați de la Concordia Chiajna în această pauză

Referitor la schimbările de lot de la Concordia Chiajna, în această iarnă clubul din Ilfov a mai reziliat două contracte pe lângă cel cu Azdren Llullaku. S-a renunțat și la serviciile lui Evgheni Oancea și Raul Palmeș. Acesta din urmă și-a găsit deja o nouă echipă, semnând cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Cjarlins Muzane

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jan. 2023, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă