Încă două plecări de la Concordia. Azdren Llullaku și basarabeanul adus în toamnă și-au reziliat contractul cu echipa din Chiajna

Marius ANGHEL 08 Dec. 2022, 12:12 Liga 2

Campionatul Liga 2 a intrat în vacanță, însă nu și conducătorii cluburilor participante în competiție și, la unele echipe, nu toți jucătorii.

De exemplu, la Concordia Chiajna se lucrează de zor în această perioadă la remanierea lotului, după ce trupa condusă mai întâi de Ianis Zicu și mai apoi de Eugen Trică nu a avut rezultatele dorite.

După ce s-a reziliat contractul cu Raul Palmeș, Concordia a ajuns la un acord de despărțire amiabilă cu alți doi jucători.

Azdren Llullaku și Evgheni Oancea s-au despărțit de Concordia Chiajna

Astăzi de dimineață, 8 decembrie, clubul ilfovean a transmis că a ajuns la un acord cu Azdren Llullaku (34 de ani) și Evgheni Oancea (26 de ani) privind rezilierea de comun acord a contractelor.

”Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și jucătorii Azdren Llullaku și Evgheni Oancea au reziliat contractele de comun acord. Clubul le mulțumește pentru activitatea depusă și le dorește mult succes în continuare!”, a anunțat Concordia pe pagina sa de Facebook.

Llullaku a jucat în ultimele două sezoane și jumătate la Concordia

Atacantul kosovar Azdren Llullaku a evoluat la Concordia și în precedentele două sezoane de Liga 2 și impresia generală lăsată a fost că realizările sale au fost sub ceea ce s-a așteptat de la el, mai ales în trecutul său a fost inclusiv golgheter al primei ligi, în 2016-2017.

În ediția 2020-2021 a Ligii 2 a prins 25 de meciuri și a marcat 7 goluri, în sezonul 2021-2022 a îmbrăcat tricoul Concordiei în 21 de jocuri de eșalon secund, dar și în cele două meciuri de baraj de promovare și a înscris de 5 ori, iar în actuala ediție de campionat, 2022-2023, din totalul de 16 meciuri a evoluat în 13, timp de 720 de minute, și a băgat mingea în poartă doar de două ori.

În ultimele două partide, cu Gloria Buzău (1-0) și Unirea Slobozia (1-0) nu a mai fost inclus în lot de Trică.

Cu Concordia a semnat în august 2020, iar în România a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Poli Iași și Astra.

  • 59 de meciuri de Liga 2 și 14 goluri sunt realizările lui Azdren Gani Llullaku la Concordia Chiajna

Evgheni Oancea a prins doar 48 de minute în 3 meciuri la echipa din Chiajna

În ceea ce-l privește pe Evgheni Oancea, moldoveanul născut la Tiraspol, care la 5 ianuarie împlinește 27 de ani, a ajuns la Concordia după ce campionatul actual deja începuse, iar prima dată când a prins lotul a fost la meciul cu ”U” Cluj (scor 0-2), în play-off-ul Cupei României, dar nu a fost utilizat.

În campionatul Ligii 2 a prins doar 3 meciuri, în toate fiind introdus pe final și totalizând doar 48 de minute pe teren. Într-unul dintre aceste jocuri, în deplasare la Poli Timișoara, în runda a 8-a, unde s-a câștigat cu 4-1, golul al treilea al echipei sale a fost marcat de el.

Înainte să ajungă la Concordia, Evgheni Oancea a jucat ultima dată la FC Noah, în Armenia, dar a fost jucător și în Republica Moldova, la Sheriff Tiraspol și FC Sfîntu Gheorghe, cât și în Rusia, la SKA Khabarovsk.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 08 Dec. 2022, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă