Concordia Chiajna a mai pus pe liber trei jucători. Printre ei, Vlad Mihalcea: ”Contractele au încetat pe cale amiabilă”

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2023, 17:42 Liga 2
Concordia Chiajna a mai pus pe liber trei jucători. Printre ei, Vlad Mihalcea: ”Contractele au încetat pe cale amiabilă”

Trei plecări a consemnat Concordia Chiajna, vineri, cu o zi înainte de amicalul disputat în Ghencea, cu Steaua, scor 0-0. A decis Eugen Trică să mai renunțe, în urma achizițiilor din această iarnă, și la Vlad Mihalcea (24 de ani), Sorin Bușu (33 de ani) și Albert Voinea (30 de ani).

Recent, Concordia Chiajna a reziliat și cu atacantul Adrian Voicu, care s-a înțeles apoi cu CS Comunal Șelimbăr și va continua astfel în Liga 2.

Concordia Chiajna a mai pus pe liber trei jucători

Surprinzătoare e rezilierea cu Sorin Bușu, care a jucat constant la Concordia Chiajna în prima parte a sezonului de Liga 2, în 11 meciuri, adunând 955 de minute. În plus, a fost integralist în opt rânduri.

Bușu, fundaș lateral, ajunsese la Concordia Chiajna în vara anului trecut, după experiența de la U Craiova 1948 SA. Născut la Craiova, Bușu are multă experiență la nivelul fotbalului românesc, în CV-ul său mai figurând formații precum FC Hermannstadt, Poli Iași, Pandurii, Petrolul sau Minaur Baia Mare.

Liga2.ro a scris despre discuțiile cu privire la despărțirea dintre Concordia Chiajna și Bușu încă din momentul plecării echipei în cantonamentul din Turcia, din 30 ianuarie.

Concordia Chiajna a reziliat cu Vlad Mihalcea, Sorin Bușu și Albert Voinea

Mijlocașul ofensiv Vlad Mihalcea (foto principal), venit la Concordia Chiajna în vara lui 2021, a prins nouă meciuri în Liga 2 și a marcat de două ori în această stagiune, în partidele cu Poli Timișoara, din etapa a 8-a, scor 4-1, și cu Viitorul Pandurii, în etapa a 11-a, scor 2-0.

Atacantul Albert Voinea a jucat cel mai puțin dintre cei trei, în numai șapte meciuri, în care a adunat 305 minute. A marcat un gol, în partida din runda a 3-a, cu CSC Dumbrăvița, scor 2-2.

Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si jucatorii Vlad Dumitru Mihalcea, Sorin Marian Busu si Albert Nicolae Voinea au incetat pe cale amiabila colaborarea. Clubul nostru le multumeste pentru activitatea depusa si le doreste mult succes in continuare!”, a precizat Concordia Chiajna, în privința celor trei plecări.

Concordia Chiajna, opt achiziții

Concordia Chiajna a adus nu mai puțin de opt jucători în această iarnă, majoritatea dintre ei cu multă experiență în primele două campionate ale României: Gabriel Tamaș (ex Petrolul Ploiești), Iustin Popescu (ex CS Mioveni), Mirko Ivanovski (ex Petrolul Ploiești), Mihai Velisar (ex Petrolul), Silviu Pană (ex Poli Timișoara), Gabriel Goicea (ex CS Tunari), Raoul Cristea (ex Poli Timișoara) și Petar Petkovski (ex FC Botoșani).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-concordia-chiajna-au-terminat-la-egalitate-meciul-amical-19260636

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-achizitionat-pe-adrian-voicu-19260464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-prezentat-ultimele-cinci-achizitii-19260397

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2023, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă