Chivorchian vrea să vadă în meciul cu Chindia dacă Juventus merită locul 1. „Partida este de o importanță maximă pentru ambele echipe”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 13:28 Liga 2
Chivorchian vrea să vadă în meciul cu Chindia dacă Juventus merită locul 1.**

Invincibilă de 12 meciuri în campionat, perioadă în care a remizat o singură dată, Juventus are parte de o deplasare grea în etapa a 15-a a Ligii 2. Liderul se deplasează sâmbătă la Târgoviște, acolo unde, de la ora 11:30, o va întâlni pe Chindia, o echipă care a fost și ea timp ce mai multe etape la începutul sezonului pe prima poziție. Bucureștenii au un avans de trei puncte față de FC Brașov și nu-și permite niciun pas greșit cu Chindia, însă nu-i va fi ușor să câștige în fața clubului care pe teren propriu a avut o singură sincopă, înfrângerea cu CS Mioveni.

Președintele clubului Juventus, Gheorghe Chivorchian, crede că meciul de la Târgoviște va fi un adevărat test pentru jucătorii lui Daniel Oprița. „Partida este una de o importanță maximă pentru ambele echipe. Trebuie să probăm că merităm locul 1, iar printr-o victorie la Târgoviște ne gândim tot mai serios la ce va fi în retur. În iarnă vom vedea unde ne aflăm, iar dacă putem să promovăm, nu sunt probleme financiare pentru a face față acelui nivel. Eu am activat multă vreme la prima ligă și cunosc ce reprezintă. Avem jucători care au evoluat în Divizia A, avem și tineri care doresc să promoveze acolo, al lor este meritul că am ajuns aici, dar și al staff-ului tehnic. Dar mai este mult până la final, campionatul are 38 de etape, se pot întâmpla foarte multe. Juventus, Chindia, Suceava, Brașov, Mioveni și UTA se vor bate la promovare. Chindia a cochetat cu promovarea sezonul trecut și are jucători foarte interesanți. Poate și acum să atace un loc de promovare, iar Târgoviștea chiar merită în Divizia A”, a spus, pentru jurnaldedambovita.ro, Chivorchian.

Ghergu: „Toată lumea este extrem de montată, iar băieții își doresc foarte mult să câștige”

De partea cealaltă, atmosfera dinaintea jocului cu liderul și așteptările de la acest meci cu Juventus au fost descrise de președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Târgoviștenii nu traversează o perioadă tocmai bună în campionat, în ultimele etape alternând victoriile de pe teren propriu cu înfrângerile în deplasare. „Este un meci extrem de important pentru noi, însă și pentru adversar. Cred într-o evoluție reușită și vreau să văd o atitudine bună, dăruire, dar și un rezultat pozitiv, adică o victorie. Venim după o perioadă mai puțin bună și realizăm cât de importantă este această partidă. Am mai trecut și în sezonul trecut prin momente grele, însă am reacționat la modul pozitiv. Toată lumea este extrem de montată, iar băieții își doresc foarte mult să câștige. Suntem conștienți de importanța jocului, fără să fie însă o presiune suplimentară, chiar dacă evoluăm cu liderul seriei”, a comentat, pentru aceeași sursă, Ghergu.

Înainte jocului de sâmbătă, de la ora 11:30, ce se va disputa pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, Chindia se află pe locul 7 cu 24 de puncte, în timp ce Juventus este lider cu 34 de puncte.

Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă