Ce se întâmplă cu CS Mioveni după ce primarul a intrat în vizorul DNA? Anunțul conducerii

Andrei PASCU 10 Oct. 2023, 18:57 Liga 2
Ce se întâmplă cu CS Mioveni după ce primarul a intrat în vizorul DNA? Anunțul conducerii

CS Mioveni merge neașteptat de bine în acest sezon de Liga 2, primul după retrogradarea din SuperLiga României, chiar dacă obiectivul declarat este salvarea de la retrogradare. Constantin Schumacher plasează echipa, înainte de pauza competițională, pe locul 4, poziție de play-off.

Rămâne de văzut cum va arăta CS Mioveni în perioada următoare, după ce primarul Ion Georgescu a fost reținut de DNA. Echipa primește sprijin din partea autorităților locale.

Ce se întâmplă cu CS Mioveni după ce primarul a intrat în vizorul DNA?

CS Mioveni are trei victorii la rând în Liga 2, iar în etapa din weekendul trecut a învins CSM Reșița, scor 2-1. Echipa lui Constantin Schumacher merge bine, dar istoria arată că atunci când anumite consilii locale au acuzat probleme, indiferent de tipul lor, situația s-a răsfrânt asupra echipelor de fotbal pe care le susțineau financiar.

Asta s-ar putea întâmpla și la CS Mioveni, dar momentan președintele executiv al echipei, Claudiu Cojocaru, a dat asigurări că situația e sub control și jucătorii nu sunt afectați din acest motiv.

Conducătorul a vorbit în linii mari și despre victoria contra echipei CSM Reșița, antrenată de Flavius Stoican.

A fost o victorie muncită, a fost o victorie pentru moralul băieților! Doamne ajută să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne bucurăm de fiecare punct. Ne dorim ca activitatea să nu fie afectată în urma celor întâmplate cu domnul primar. Sigur nu va fi afectată! Deocamdată băieții nu au resimțit pentru că lucrurile sunt în regulă, sperăm ca și de acum să fie la fel.

Schumacher e un antrenor foarte bun, dar are și un staff tehnic foarte bun! O mare parte din rezultate li se datorează lor, vorbesc de staff în general. Sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat până acum, când am început treaba aveam jucători doar de la centrul de copii și juniori. Erau 47 la antrenament, rulam și făceam selecție să vedem ce oprim”, a spus Claudiu Cojocaru (foto articol, în dreapta) la Sport Total FM.

CS Mioveni, duel cu Viitorul Pandurii în etapa a 10-a de Liga 2

Cu 16 puncte acumulate în primele nouă etape de Liga 2, CS Mioveni a ajuns pe loc calificabil în play-off, pe 4, la cinci puncte de liderul Unirea Slobozia. În ultimele patru etape, formația din Mioveni a acumulat 10 puncte: 0-0 cu FK Miercurea Ciuc, 3-1 cu Progresul Spartac, 2-0 cu Corvinul Hunedoara și 2-1 cu CSM Reșița.

În etapa a 10-a de Liga 2, CS Mioveni va întâlni, pe teren advers, Viitorul Pandurii. Elevii lui Constantin Schumacher nu vor disputa meci amical în actuala pauză competițională, situație în care se mai află FK Miercurea Ciuc și Corvinul Hunedoara.

Suntem în formă, dar cred că pauza e bună. Nu avem un lot foarte numeros, vine bine pentru relaxarea fizică a jucătorilor. În principiu nu vom lua meci amical, vrem să ne revenim fizic. Toți jucătorii din lot au fost rulați. Cei tineri și cei care nu au prins minute, au jucat în Liga 4, la echipa a doua.

Nu vreau să ne umflăm prea mult după aceste rezultate, vrem să ne salvăm de la retrogradare. Dacă vom intra în play-off, vom realiza mai repede obiectivul. Sper să fie totul bine, îl respectăm mult pe domnul primar, sperăm să treacă peste ce s-a întâmplat”, a mai spus președintele Mioveniului.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciurile-amicale-stabilite-de-echipele-din-liga-2-19288436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-remiza-cu-cs-tunari-1-1-in-etapa-9-de-liga-2-19288427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-demis-de-la-unirea-dej-presedintele-a-demisionat-19288412

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-asaltat-cu-oferte-inclusiv-in-ziua-in-care-a-semnat-cu-cfc-arges-ieri-puteam-sa-virez-la-stanga-spre-o-echipa-buna-de-prima-liga-si-sa-nu-mai-ajung-aici-azi-am-primit-un-tel-19288426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cum-arata-piciorul-lui-stefan-blanaru-dupa-faza-in-care-a-fost-lovit-de-portarul-resitei-si-nu-a-mai-putut-continua-meciul-daca-aveam-var-in-liga-2-sunt-convins-ca-era-rosu-direct-si-19288421

Andrei PASCU 10 Oct. 2023, 18:57 Liga 2
Pe aceeași temă