Președintele Ceahlăului, nemulțumit de remiza cu Chindia, dar și de rezultatele de acasă: ”Rămânem cu un gust amar că am pierdut două puncte. Este neplăcut că am cedat cinci puncte pe teren propriu.” Cătălin Anton, despre obiectivul pentru următoarele trei etape

Narcis POHOAȚĂ 20 Sep. 2023, 16:56 Liga 2
Președintele Ceahlăului, nemulțumit de remiza cu Chindia, dar și de rezultatele de acasă: ”Rămânem cu un gust amar că am pierdut două puncte. Este neplăcut că am cedat cinci puncte pe teren propriu.” Cătălin Anton, despre obiectivul pentru următoarele trei etape

Ceahlăul Piatra Neamț a fost foarte aproape, marți seară, de a doua victorie consecutivă și a patra a sezonului, în meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, scor 1-1.

Nemțenii au făcut o primă repriză foarte bună, au condus la pauză, au avut șansa unui 2-0 în debutul părții a doua, dar căderea din ultimele 20 de minute a costat-o. Chindia a pus o presiune constantă pe final, iar egalarea din prelungiri, adusă de Andrei Marc, a venit firesc.

Cătălin Anton, după remiza cu Chindia: ”Este neplăcut că am cedat cinci puncte pe teren propriu”

Echipa lui Cristian Pustai a irosit, astfel, o șansă bună de a se apropia la doar două puncte de plutonul formațiilor de pe podium, bifând prima remiză stagională.

Pierderea celor două puncte în prelungiri, la finalul unui meci pe care echipa lui Pustai l-a avut în mână, i-a dezamăgit nu doar pe suporterii grupării nemțene, ci și pe oficiali. Președintele Ceahlăului, Cătălin Anton, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut cinci puncte din nouă posibile pe teren propriu în acest debut de stagiune, spunând că finalul disputei cu Chindia i-a lăsat un gust amar.

”Din păcate, vorbesc cu un ton amar despre acest meci. Consider că am pierdut două puncte, pe fondul unor ușoare stări de neatenție în finalul meciului, când nu am gestionat cum trebuie ultimele minute. Este adevărat, am întâlnit o echipă de calitate, dar puteam câștiga dacă eram mai atenți la finalizare. Puteam majora scorul, am avut câteva ocazii de a face 2-0, dar am fost și dominați în ultimele 20 de minute, când ne-am retras și am făcut pasul înapoi. Rămânem cu gustul amar al pierderii celor două puncte. Chiar dacă am căzut pe final, nu consider că avem probleme cu pregătirea fizică, pentru că au fost meciuri în care am fost în atac până în minutul 94. Poate că s-a făcut pasul înapoi în încercarea de a conserva avantajul”, a declarat Cătălin Anton în emisiunea ”Revista presei… altfel”, de la postul nemțean Monitor TV.

Cel puțin șapte puncte în următoarele trei etape trebuie să scoată Ceahlăul

Nemțenii au posibilitatea de a recupera punctele pierdute acasă chiar în runda următoare, în deplasare, când vor întâlni Metaloglobus București, echipă din subsolul clasamentului.

”Este teribil de neplăcut că nu am mai câștigat pe teren propriu de la acel 4-0 cu Reșița. Întotdeauna mi-am dorit să câștigăm acasă, pentru că asta înseamnă, pe lângă punctele obținute, creșterea numărului de spectatori din tribune, îți dă și o doză de optimism. Din păcate, am pierdut cicni puncte pe teren propriu. Dar nu disperăm! Suntem pe locul 6, dacă ne vom păstra poziția până la final vom fi în play-off”, a mai spus Cătălin Anton, care așteaptă o victorie în deplasare cu Metaloglobus: ”Avem așteptări mari de la următorul meci. Se pare că jucăm mai bine în deplasare. Sunt convins că băieții vor face o figură frumoasă. Un calcul simplu ne arată că trebuie să fim la sfârșitul acestui tur undeva la 35 de puncte pentru a fi siguri de play-off. Deocamdată luăm meci cu meci și sper ca în următoarele trei runde, cu Metaloglobus București, Unirea Dej și Alexandria, să obținem cel puțin șapte puncte. Ar fi un obiectiv realizabil.”

Speranțe la Ceahlăul pentru o finanțare din partea Consiliului Județean

Președintele Ceahlăului a mai spus în cadrul emisiunii că așteaptă un răspuns favorabil din partea Consiliului Județean Neamț la solicitarea de finanțare.

”Am depus proiect de finanțare la Consiliul Județean și până pe 29 septembrie vom primi răspunsul. În condițiile în care răspunsul va fi favorabil, după 12 octombrie vom accesa prima parte a finanțării. Eu sper să primim finanțare, pentru că avem nevoie de orice susținere”, a conchis Cătălin Anton.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-7-a-a-ligii-2-va-fi-deschisa-tot-cu-meciul-liderului-si-se-incheie-in-ghencea-o-alegere-cel-putin-interesanta-din-partea-detinatorilor-de-drepturi-tv-privind-jocurile-transmise-in-aceasta-run-19285587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihael-onisa-dezamagit-dupa-csm-ceahlaul-chindia-targoviste-scor-1-1-reactia-mijlocasului-dupa-partida-din-etapa-a-6-a-din-liga-2-19285581

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-chindia-1-1-19285543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-andrei-marc-dupa-csm-ceahlaul-chindia-targoviste-1-1-19285540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-la-aniversarea-a-55-de-ani-dupa-ceahlaul-chindia-1-1-19285528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-chindia-au-remizat-in-etapa-a-6-a-a-ligii-2-19285522

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-chindia-meci-din-etapa-a-6-a-a-ligii-2-19285469

Narcis POHOAȚĂ 20 Sep. 2023, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă