Căpitanul Stelei nu lasă garda jos după prima înfrângere: ”Prefer să pierd cu Dej, decât un derby cu Petrolul sau Cluj”. Valentin Bărbulescu, pregătit de meciurile de foc

Andrei PASCU 15 Sep. 2021, 18:20 Liga 2
Căpitanul Stelei nu lasă garda jos după prima înfrângere: ”Prefer să pierd cu Dej, decât un derby cu Petrolul sau Cluj”. Valentin Bărbulescu, pregătit de meciurile de foc

În ciuda eșecului din etapa a 6-a a Ligii a 2-a, 1-2 cu Unirea Dej, la Steaua se menține o atmosferă plăcută, lucru recunoscut de căpitanul Valentin Bărbulescu. La câteva zile de la acel eșec, a precizat că rezultatul nu l-a supărat atât de tare pe cât l-ar fi supărat unul dintr-o partidă importantă.

Valentin Bărbulescu vrea ca el și colegii lui să înțeleagă ceva din înfrângerea cu Unirea Dej, iar în duelurile importante din campionat, cu Universitatea Cluj sau cu Petrolul, să nu se mai întâmple același lucru, iar Steaua să învingă.

Valentin Bărbulescu: ”Prefer să pierd cu Dej, decât un derby cu Petrolul sau Cluj”

Partida de la Dej a fost una ghinionistă pentru Bărbulescu și din perspectivă personală, pentru că a fost eliminat la scorul de 1-0 pentru Steaua. Căpitanul lui Daniel Oprița a concluzionat că, până la urmă, echipa e în grafic după primele șase etape.

(N.r. – Despre eliminarea din partida cu Unirea Dej) ”Nu mă așteptam, conjunctura a fost ca eu să mă aflu acolo. N-am avut intenția să-l faultez, a fost deștept, mi-a tăiat calea și nu am avut ce să fac. Nu aveam cum să îl evit. Parcă totul a fost să nu câștigăm acel meci.

E prima înfrângere în campionat, mă așteptam să vină cât mai târziu. Eu sunt și mai optimist, mă așteptam să nu pierdem deloc, dar prefer să pierd cu Dej decât un derby cu Petrolul, cu Universitatea Cluj. Atmosfera trebuie să fie bună, nu are cum să ne destabilizeze o înfrângere.

Până la urmă suntem în grafic, suntem acolo sus, în primele patru. Obiectivul e să vedem unde ne aflăm în iarnă, iar apoi să vedem ce putem să facem în funcție de locul pe care ne clasăm. Ne dorim să câștigăm fiecare meci”, a declarat Bărbulescu la Steaua TV.

Valentin Bărbulescu: ”Cu noi, toate echipele parcă au patru plămâni”

Bărbulescu a afirmat că toate echipele care evoluează pe teren propriu cu Steaua sunt motivate, întrucât ”militarii”, pe orice teren ar merge, umplu stadionul iar susținătorii adversarilor sunt într-un număr mai mare decât în alte partide.

Căpitanul formației din Ghencea a recunoscut că rivalii i-au transmis asta:

”Mă așteptam să facem 15 puncte după șase etape. Deci, fără două puncte nu avem 15. Toate meciurile vor fi grele, cu noi toate echipele parcă au patru plămâni. Le înțeleg, este normal având în vedere că oriunde am jucat am umplut stadionul. Vorbeam și cu Adi Mihalcea, ne spunea că e păcat că la Slobozia doar cu noi se umple stadionul. La Dej, la fel.

E alt chef de fotbal pentru echipe când joacă în astfel de condiții, dar trebuie să fim maturi, să știm că ne așteaptă mereu astfel de meciuri.”

În etapa a 7-a, luni de la ora 18:00, Steaua va juca pe teren propriu, cu CS Comunal Șelimbăr. Înainte de startul rundei, bucureștenii sunt pe locul 4, cu 13 puncte, iar formația din Șelimbăr e pe poziția a 10-a, cu 9 puncte.

Foto: Flaviu Buboi și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-o-echipa-care-savureaza-fiecare-secunda-in-liga-2-dragos-militaru-punand-poza-langa-poza-parca-e-alt-film-parca-e-diferenta-de-ani-sentimentele-antrenorului-la-sase-19200960

https://liga2.prosport.ro/seria-1/care-e-adevarata-steaua-csa-sau-fcsb-eduard-novak-sincer-la-intrebarea-primita-la-prosport-live-dar-n-am-zis-o-ca-ministru-19200950

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-novak-vrea-ca-frf-sa-ia-atitudine-impotriva-scandarilor-xenofobe-parca-vedem-niste-masculi-pe-care-nu-i-lasa-nevestele-sa-tipe-si-cand-vin-la-stadion-incep-sa-urle-19200912

Andrei PASCU 15 Sep. 2021, 18:20 Liga 2
Pe aceeași temă