Stejărel Vișinar a fost operat cu succes la Cluj-Napoca. Prima reacție a căpitanului Ceahlăului după intervenția chirurgicală și apelul telefonic surpriză primit înainte

Narcis POHOAȚĂ 06 Dec. 2023, 11:16 Liga 2
Stejărel Vișinar a fost operat cu succes la Cluj-Napoca. Prima reacție a căpitanului Ceahlăului după intervenția chirurgicală și apelul telefonic surpriză primit înainte

La trei zile după accidentarea gravă suferită în meciul de la Slobozia, 1-2 cu Unirea, din ultima etapă a acestui an, căpitanul echipei ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, Stejărel Vișinar, a fost operat, marți, la Cluj-Napoca.

Fundașul de 25 de ani al nemțenilor a suferit o accidentare teribilă în minutul 8 al jocului, o banală intrare prin alunecare la un adversar, aproape de propriul careu, soldându-se cu o triplă fractură la piciorul stâng.

Stejărel Vișinar a fost operat cu succes la Cluj-Napoca. Prima reacție a căpitanului Ceahlăului după intervenția chirurgicală

Fotbalistul Ceahlăului a fost operat la spitalul MedLife din Cluj-Napoca de către doctoral Răzvan Melinte, iar operația a fost un succes.

La câteva minute după ce a ieșit din sala de operație, Stejărel Vișinar a ținut să transmită un mesaj prin care să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături.

Căpitanul nemțenilor spune că operația a decurs perfect și privește cu încredere spre perioada de recuperare.

”Astăzi, Dumnezeu mi-a arătat cât pot fi de puternic și că nu voi putea renunța niciodată la ceea ce iubesc. Cu puțin timp în urmă am ieșit din sală de operație, totul a decurs perfect. Dumnezeu a fost lângă mine, țin să mulțumesc tuturor dar în mod special familiei mele care a fost lângă mine în orice secundă a vieții mele. Mulțumesc oamenilor, sunteți minunați, mi-ați dat putere multă. Mulțumesc domnului doctor Melinte și colegilor lui pentru atenția și profesionalismul de care au dat dovadă. Mulțumesc CSM Ceahlăul pentru că ați fost toți, toată familia Ceahlăul alături de mine”, a fost mesajul transmis de Stejărel Vișinar după operație.

Acesta a explicat motivul pentru care nu a postat o imagine din sala de operație, preferând să posteze două imagini de pe terenul de fotbal: ”Am decis să nu postez poza din salon pentru că nu vreau să mă vedeți așa. Eu am fost, sunt și voi fi pe teren, acolo este casa mea! Urmează perioada de recuperare, sunt sigur că totul va fi bine pentru că sunt un luptător și nu mă voi da bătut niciodată. Vă mulțumesc tuturor, cu drag căpitanul vostru.”

A fost sunat de Dragoș Iancu înainte de operație

Cu o zi înainte de operație, căpitanul Ceahlăului a primit un apel telefonic surpriză de la Dragoș Iancu, fotbalistul echipei din primă ligă FC Hermannstadt, care a suferit la rândul său o accidentare foarte gravă într-un meci cu Petrolul.

”Viși” a fost încurajat de Dragoș Iancu să fie puternic, iar mesajul colegului de la Sibiu i-a dat încredere că va putea face față mai ușor perioadei de recuperare.

”Am primit telefoane și mesaje, m-a sunat și domnul Măzărianu, dar de un anume telefon am rămas foarte plăcut surprins. M-a sunat Dragoș Iancu, jucătorul de la Sibiu accidentat în jocul cu Petrolul. Mi-a dat încredere ce mi-a spus. El urmează să se apuce de alergări, deși nu au trecut trei luni de la acel moment nefericit și mi-a zis că accidentarea sa a fost mult mai dificilă decât a mea. Nu ne cunoaștem, dar în viața asta sigur ne vom întâlni. Am motive să fiu încrezător. Mulțumesc tuturor pentru încurajări și pentru sprijin”, spunea înainte de operație Stejărel Vișinar.

Rămâne de văzut cât va dura recuperarea lui Vișinar și când se va întoarce pe teren, fiind posibil ca în acest sezon de Liga 2 să nu mai poată juca. Finanțatorul Ceahlăului, Anton Măzărianu, anunța, prin intermediul Liga2.ro, că îi va prelungi fundașului contractul. Lui Vișinar îi expira împrumutul de la Aerostar Bacău în această iarnă, astfel că jocul cu Unirea Slobozia, în care s-a accidentat grav, putea fi ultimul pentru el în tricoul Ceahlăului.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/finantatorul-ceahlaului-trage-concluziile-la-final-de-an-19295466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lui-stejarel-visinar-ii-expira-contractul-dar-va-continua-cu-ceahlaul-19295426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/la-ceahlaul-s-a-intrat-in-vacanta-de-iarna-19295420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-declaratie-a-lui-stejarel-visinar-dupa-accidentarea-grava-19295402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stejarel-visinar-s-a-accidentat-grav-in-meciul-slobozia-ceahlaul-19295154

Narcis POHOAȚĂ 06 Dec. 2023, 11:16 Liga 2
Pe aceeași temă