Ceahlăul nu-și lasă căpitanul la greu, după ce și-a rupt piciorul la ultimul meci pentru echipa nemțeană. Reacția finanțatorului clubului despre contractul lui Stejărel Vișinar | EXCLUSIV

Narcis POHOAȚĂ 04 Dec. 2023, 18:56 Liga 2
Ceahlăul nu-și lasă căpitanul la greu, după ce și-a rupt piciorul la ultimul meci pentru echipa nemțeană. Reacția finanțatorului clubului despre contractul lui Stejărel Vișinar | EXCLUSIV

Căpitanul echipei Ceahlăul Piatra Neamț, Stejărel Vișinar, a suferit sâmbătă, la Slobozia, în ultimul meci al anului, o accidentare gravă, triplă fractură la piciorul stâng și va fi operat, marți, la Cluj-Napoca. Stoperul în vârstă de 25 de ani se află la finalul contractului cu nou-promovata în Liga 2, declarând acest lucru de pe patul de spital.

Finanțatorul Ceahlăului spune că îi va prelungi contractul lui Stejărel Vișinar, iar clubul va suporta toate cheltuielile cu operația și recuperarea

Înainte de plecarea spre Cluj, Vișinar a transmis un prim mesaj public prin intermediul paginii de Facebook a clubului nemțean prin care a vorbit despre starea sa, dar și despre situația sa contractuală. ”Viși”, așa cum îl strigă colegii și prietenii, a precizat că meciul de coșmar de la Slobozia a fost ultimul pentru el la Ceahlăul, contractul său expirând în această iarnă.

Contactat de Liga2.ro, finanțatorul Ceahlăului, Anton Măzărianu, a declarat că Stejărel Vișinar va continua la Ceahlăul, iar clubul va suporta toate cheltuielile cu operația și recuperarea.

”Vișinar a plecat la prima oră spre Cluj, cu ambulanța, iar mâine va intra în operație. Facem tot posibilul să-i acordăm toată susținerea, să-i punem la dispoziție tot ce-i trebuie pentru a putea să-și revină și să se recupereze cât mai repede. Este o accidentare foarte gravă, mai devreme de 10-12 luni nu văd să revină în parametri normali. Cam așa estimăm pauza lui. Noi vom încerca să facem recuperarea corectă și cât mai rapidă, dar sezonul acesta este încheiat pentru el. Vedem sezonul următor ce se va întâmpla. Noi suntem alături de el și luăm toate măsurile care se impun”, a declarat Măzărianu (foto, în stânga, alături de președintele executiv Cătălin Anton).

  • Kinetoterapeutului Ceahlăului, Cosmin Stan, transmitea că doctorul crede că perioada de recuperare va fi de cinci luni, dar după operație se va ști mai exact.

Ceahlăul va plăti bani către Aerostar pentru a-i prelungit contractul lui Vișinar

Finanțatorul Ceahlăului a oferit detalii despre angajamentul lui Stejărel Vișinar și a ținut să precizeze că gruparea nemțeană îi va prelungi contractul fotbalistului aflat în suferință.

”Contractul se va prelungi, sigur că da. El este sub contract încă. Noi îi vom prelungi contractul fără niciun fel de problemă, dacă și el dorește. Noi suntem alături de el și nu putem să-l lăsăm așa. Costurile operației și tot ce trebuie vor fi suportate de către club, vă dați seama că nu putem să-l lăsăm în aer. El avea contract până în iarnă, contractul i se prelungea oricum. Aveam o clauză cu cei de la Aerostar Bacău, noi trebuie să plătim o sumă de bani pentru a putea prelungi și cu siguranță se va și întâmpla. Vom plăti suma de bani, sigur că da”, a mai spus, pentru Liga2.ro, Anton Măzărianu, care a fost prezent la meciul de la Slobozia, unde Vișinar și-a rupt glezna în minutul 8: ”Am fost la câțiva metri de fază, vă dați seama că șocul a fost maxim, mai ales când am văzut cât de gravă este situația. Fără cuvinte! Toți colegii și noi suntem alături de el.”

Stejărel Vișinar: ”Mi-am încheiat contractul cu CSM Ceahlăul luptând până la ultima picătură de energie”

Fundașul născut la Suceava activează la Ceahlăul din ianuarie 2023 și a promovat în vară alături de echipa nemțeană în Liga 2. În această primă parte a sezonului a evoluat în 13 meciuri din cele 15 de campionat, în primele 12 fiind integralist, iar în ultimul accidentându-se grav. În cariera sa a mai jucat pentru Bucovina Rădăuți, Foresta Suceava și Aerostar Bacău.

Vreau să transmit tuturor că sunt bine. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung cu bine de la Slobozia. Sunt împăcat cu ideea că Dumnezeu mi-a dat o încercare atât de mare pentru a-mi arăta că sunt puternic. Abia aștept operația și să mă apuc de recuperare. Și pe targă să fiu nu mă voi da bătut niciodată. Știu că oamenii îmi sunt alături, am familia lângă mine, colegii, oamenii din club. Voi fi bine. Am încredere că Dumnezeu va fi alături de mine.
Mi-au transmis mulți tot felul de mesaje și le mulțumesc tuturor. M-a sunat și Christ Afalna, dar el nu are nici o vină. Gazonul era foarte prost și am rămas cu piciorul înfipt
Lumea trebuie să știe că mi-am încheiat contractul cu CSM Ceahlăul luptând până la ultima picătură de energie. A fost ultimul meci pentru CSM Ceahlăul, conform contractului actual”, a spus Vișinar după accidentarea gravă suferită în meciul cu Unirea Slobozia.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-declaratie-a-lui-stejarel-visinar-dupa-accidentarea-grava-19295402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/la-ceahlaul-s-a-intrat-in-vacanta-de-iarna-19295420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/visinar-accidentare-groaznica-in-meciul-unirea-slobozia-ceahlaul-19295253

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stejarel-visinar-s-a-accidentat-grav-in-meciul-slobozia-ceahlaul-19295154

Narcis POHOAȚĂ 04 Dec. 2023, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă