Viorel Tudose, ”dus cu zăhărelul”! Președinte dorit ezită să vină la Campionii FC Argeș: ”Cred că doar trage de timp. Mă doare”

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2023, 16:26 Liga 2
Viorel Tudose, ”dus cu zăhărelul”! Președinte dorit ezită să vină la Campionii FC Argeș: ”Cred că doar trage de timp. Mă doare”

Campionii FC Argeș întârzie să numească noul președinte, chiar dacă Viorel Tudose, sponsorul principal al clubului, a tot declarat, de ceva timp, că va face anunțul în viitorul apropiat. Discută de un an și jumătate cu persoana respectivă, după cum a afirmat, dar aceasta întârzie să dea un răspuns clar, să vină la Pitești.

Așa cum s-a tot speculat, toate informațiile oferite de Tudose duc cu gândul la Dănuț Coman, actualul președinte al prim-divizionarei FC Hermannstadt, dar în acest final de an sponsorul a spus lucrurilor pe nume și a afirmat că se simte ”dus cu zăhărelul”.

Campionii FC Argeș încă așteaptă pentru numirea președintelui. Viorel Tudose pare că s-a săturat să fie fentat de Dănuț Coman

Viorel Tudose simte că lucrurile nu merg la Campionii FC Argeș, dar asta nu doar din perspectiva locului ocupat în Liga 2 în acest moment, fiind dezamăgit și de cum acționează conducerea. El își dorește foarte mult să aducă o anumită persoană pentru poziția de președinte, dar aceasta întârzie să ofere un răspuns clar.

I-a promis că va veni la Pitești, dar momentan ezită să semneze contractul, care este deja scris cu toți termenii acestuia acceptați, după cum Tudose a afirmat public. Mai lipsește doar semnătura celui ofertat, cu care Viorel Tudose discută încă din perioada în care Campionii FC Argeș se afla în prima ligă.

Viorel Tudose: ”Mă doare că mă amână. Mi-a cerut să fac ceva, dar cred că doar ca să tragă iar de timp”

Chiar și după venirea lui Eugen Neagoe, la conferința de prezentare mai exact, s-a vorbit public, din interiorul clubului, despre aducerea noului conducător, dar nimic concret până la acest moment. Tudose era sigur că va bate palma cu respectivul, însă acum pare că și-a dat seama că venirea persoanei în cauză are tot mai puține șanse de reușită, mai ales că discută de foarte mult timp cu aceasta.

Inclusiv antrenorul Neagoe știe despre cine este vorba și a spus inclusiv la conferința de presă de după ultimul meci disputat în 2023 că așteaptă numirea cât mai rapidă a noului președinte, însă a refuzat să-i dea numele.

V-am spus mai devreme că acest club trebuie schimbat din temelii. Trebuie să aducem un președinte adevărat, iar el să își facă singur echipa de lucru. De la director sportiv până la ultimul om de care el are nevoie. Voi nu vedeți că nimeni de prin conducerea echipei nu iese să vorbească despre tot ce s-a întâmplat la acest club?

(…) Mă întrebați dacă discut cu cineva pentru funcția de președinte? Da, discut! E un fost fotbalist al lui FC Argeș și e unul dintre cei mai buni conducători de fotbal din România, dar simt că mă cam duce cu vorba. De un an și jumătate îl tot bat la cap să vină la FC Argeș.

Și mă doare că mereu mă amână. Acum mi-a cerut să fac ceva, dar cred că îmi cere asta doar ca să tragă iar de timp. Să îmi spună totul concret și o rezolvăm. Dar mă doare că mă amână, deoarece FC Argeș chiar are nevoie de el. Nu îi dau numele”, a spus Tudose pentru ProSport.

Se pare că omul la care Viorel Tudose face referire este Dănuț Coman, actual conducător la FC Hermannstadt.

Cantonament pe plan local pentru CFC Argeș. Se va reuni la 10 ianuarie

Campionii FC Argeș a stabilit, în mare măsură, cum va decurge perioada de pregătire premergătoare reluării campionatului din Liga 2. Antrenorul Eugen Neagoe a decis data la care va avea loc reunirea, dar și unde se va desfășura cantonamentul.

Stagiul de pregătire centralizat va avea loc în România, la Curtea de Argeș, locație preferată în ultimul timp, probabil urmând să debuteze la finalul lunii ianuarie. Reunirea a fost stabilită pentru 10 ianuarie.

Eugen Neagoe susține că a făcut lista cu jucătorii pe care îi vrea, urmând să vadă care vor fi numele care vor și ajunge sub comanda sa. E posibil să mai fie trecute câteva nume și pe lista plecărilor, clubul neanunțând momentan, după ultima etapă din 2023, vreo plecare. Însă, de când a fost instalat Eugen Neagoe antrenor, de la Campionii FC Argeș au plecat doi jucători, fundașul argentinian Facundo Rizzi și mijlocașul Alexandru Răuță.

 

”Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla în perioada imediat următoare. Eu am prezentat domnului primar Cristian Gentea şi domnului Viorel Tudose, o listă cu jucătorii pe care îi doresc la echipă, dar aşteptăm să vedem ce se va petrece în perioada imediat următoare”, a punctat Eugen Neagoe, conform Ziar Top.

Tensiuni la Campionii FC Argeș

Campionii FC Argeș este pe locul 15 în Liga 2, cu 18 puncte, cu un punct sub locul 14, CSC Dumbrăvița. Este la egalitate cu locul 16, Metaloglobus, dar are un avans de șase puncte peste locul 17, CS Tunari. Piteștenii sunt, la final de an, la patru puncte de locul 10, mijlocul clasamentului din Liga 2, ocupat de FK Miercurea Ciuc.

Din cauza parcursului sub așteptări, este posibil ca echipa să rămână fără antrenorul Eugen Neagoe, dar și fără sponsorul Viorel Tudose. Acesta din urmă a anunțat că sunt presiuni prin care se încearcă îndepărtarea ”principalului” și a precizat că va pleca dacă acest lucru se va întâmpla.

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-ameninta-ca-se-retrage-de-la-cfc-arges-daca-eugen-neagoe-va-fi-demis-19295980

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-plin-de-ironii-la-adresa-jucatorilor-de-la-cfc-arges-19295923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-doua-cantonamente-si-sase-amicale-19296023

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-plusuri-si-minusuri-in-prima-parte-a-sezonului-ligii-2-19296018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-zamfirescu-nu-mai-continua-cu-unirea-dej-19296007

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-si-a-stabilit-zece-amicale-pentru-iarna-aceasta-19296003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-blocata-de-fifa-la-transferuri-si-legitimari-19295995

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2023, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă