Campionii FC Argeș îi face toate poftele ”fostului fotbalist al FC Argeș” dorit în poziția de președinte! A acceptat toate cerințele

Andrei PASCU 10 Dec. 2023, 17:05 Liga 2
Campionii FC Argeș îi face toate poftele ”fostului fotbalist al FC Argeș” dorit în poziția de președinte! A acceptat toate cerințele

Campionii FC Argeș va face schimbări multe și în această pauză competițională, după cele din vară, după retrogradarea în Liga 2. Și la nivelul conducerii o poate face, nu doar la nivelul lotului de jucători, iar principalul sponsor al echipei, Viorel Tudose, a anunțat că negociază cu o persoană pentru poziția de președinte.

La final de an, Tudose a precizat că i-a respectat toate dorințele respectivului, dar nu a numit și persoana care poate ocupa această funcție din perioada imediat următoare, din acest final de an sau de la începutul lui 2024.

Campionii FC Argeș, un nou președinte?

Sponsorul a afirmat că discută cu un fost fotbalist al FC Argeș, iar acesta poate fi Dănuț Coman, în prezent președinte în SuperLiga României, la FC Hermannstadt. Fostul portar a fost aproape de Campionii FC Argeș și în vară, după ce piteștenii au retrogradat în Liga 2, dar până la urmă nu s-a ajuns la un acord semnat. În timp, în aceste luni, a apărut în spațiul public poziția de director sportiv în cazul lui Dănuț Coman, acum Tudose vorbește de postul de președinte, așa că nu este clar dacă se referă la Coman sau nu.

Este posibil ca discuțiile să fi continuat și în ultima perioadă. Fie că este Dănuț Coman, fie că nu, Viorel Tudose îl vrea neapărat pe respectivul, despre care a afirmat că discută de mai bine de doi ani și vrea să îl convingă să se alăture proiectului în cele din urmă.

Viorel Tudose negociază cu o persoană de doi ani, pentru ocuparea poziției de președinte la Campionii FC Argeș

Contractul e deja făcut, semnat de Campionii FC Argeș cu toate cerințele persoanei dorite acceptate, mai lipsind doar semnătura omului indicat de Viorel Tudose.

Negociez de doi ani cu un preşedinte. Are contractul semnat de noi cu toate condiţiile cerute. Contractul este la mine în birou şi mai trebuie numai el să semneze. Au fost stipulate toate condiţiile cerute de el.

(N.r. – Cine este persoana dorită?) A jucat la FC Argeş”, a declarat Viorel Tudose pentru Ziar Top.

  • La conferința de presă de după jocul cu CSC Dumbrăvița (scor 2-0), ultimul disputat în 2023 de echipă, antrenorul Eugen Neagoe anunța că așteaptă cât mai repede numirea președintelui la CFC Argeș. Au trecut zece zile de atunci și clubul nu a făcut această mutare pe care o anunța aplicată în scurt timp inclusiv la prezentarea în funcție a lui Neagoe.

Campionii FC Argeș, la patru puncte de mijlocul clasamentului în Liga 2

Campionii FC Argeș este pe locul 15 în Liga 2, cu 18 puncte, cu un punct sub locul 14, CSC Dumbrăvița. Este la egalitate cu locul 16, Metaloglobus, dar are un avans de șase puncte peste locul 17, CS Tunari. Piteștenii sunt, la final de an, la patru puncte de locul 10, mijlocul clasamentului din Liga 2, ocupat de FK Miercurea Ciuc.

În 2024, în sezonul regular, Campionii FC Argeș va mai întâlni FK Miercurea Ciuc (deplasare), Progresul Spartac (acasă), Corvinul Hunedoara (deplasare) și CSM Reșița (acasă).

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-detalii-despre-stejarel-visinar-accidentat-grav-si-operat-19295895

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/gabriel-tamas-revine-pe-teren-la-peste-40-de-ani-19295885

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-explica-oficial-mutarea-la-severin-pentru-finalul-lui-2023-19295875

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/turneu-in-memoria-fostului-fotbalist-marian-mauta19295813-19295813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-analiza-la-rece-la-final-de-an-2023-19295852

 

Andrei PASCU 10 Dec. 2023, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă