Viorel Moldovan continuă cu Chindia și în Liga 1: „M-am simțit antrenor la Târgoviște. Vreau continuitate. Era exact ca pe șantier dacă mergeam în altă parte”

Marius ANGHEL 06 Jun. 2019, 17:35 Campionat

Numele lui Viorel Moldovan (46 de ani) a fost vehiculat în ultimele zile ca unul dintre cele aflate pe lista scurtă a celor de la Poli Iași pentru a-l înlocuit pe Flavius Stoican. Fostul internațional a promovat-o în Liga 1 pe Chindia Târgoviște după o pauză de 21 de ani, însă faptul că echipa nu va evolua pe teren propriu în noul sezon, dar și că bugetul nu-i va permite să facă transferuri sonore l-au făcut să se gândească mai mult înainte de a da un răspuns conducerii clubului dâmbovițean, dacă va continua sau nu pe banca tehnică.

Moldovan s-a decis să o antreneze pe Chindia și în Liga 1. „Vreau continuitate la Chindia. M-am simțit antrenor la Târgoviște. Într-adevăr, am avut mai multe oferte în ultima perioadă, dar am decis să rămân la Chindia. Dacă va fi să merg în altă parte va trebui să o iau de la început. Adică exact ca pe șantier”, a spus Viorel Moldovan la TelekomSport.

Pe lista scurtă a celor de la Poli Iași pentru numirea unui nou antrenor, pe lângă Moldovan, se mai aflau și Mihai Teja și Claudiu Niculescu. Teja pare însă favorit să preia echipa din Copou, acesta urmând să meargă luni la discuții.

Viorel Moldovan a preluat-o pe Chindia la începutul sezonului recent încheiat, în iunie 2018, și a clasat-o pe locul 1 în Liga 2, asigurându-i promovarea în Liga 1 după o pauză de 21 de ani. În cariera sa de antrenor le-a mai pregătit pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, Auxerre, dar și naționala de tineret a României. În plus, i-a fost secund lui Anghel Iordănescu la naționala de seniori a României.


Antrenorul Viorel Moldovan și președintele Marcel Ghergu par să se fi înțeles pentru continuitate și în Liga 1

CITEȘTE și:

În exil! Chindia a promovat în Liga 1, însă nu va juca niciun meci la Târgoviște în noul sezon. Primarul Stan, huiduit atunci când a vorbit despre stadionul „Eugen Popescu”

„Vrem stadion.” Jucătorii și suporterii Chindiei le-au cerut autorităților să demareze urgent modernizările pentru a juca în Liga 1 la Târgoviște. Discursul primarului nu a fost pe placul microbiștilor

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Eduard GĂ‚ISEANU / fb FC Chindia Târgoviște

Marius ANGHEL 06 Jun. 2019, 17:35 Campionat
Pe aceeași temă