VIDEO | Chindia i-a predat o lecție de fotbal Mioveniului! Argeșenii au încasat la Târgoviște atâtea goluri câte primise în ultimele nouă meciuri

Marius ANGHEL 22 Nov. 2015, 18:31 Campionat
VIDEO | Chindia i-a predat o lecție de fotbal Mioveniului!** Argeșenii au încasat la Târgoviște atâtea goluri câte primise în ultimele nouă meciuri

Chindia a făcut sâmbătă, 21 noiembrie, cel mai bun meci din actuala ediție de campionat a Ligii 2 și a „subordonat-o” pe CS Mioveni, 3-1 pe „Eugen Popescu”, în etapa a 15-a, după o partidă în care târgoviștenii au ratat încă patru-cinci șanse imense de a marca. În schimb, Mioveniul a înscris la prima și singura ocazie la poarta lui Meilă.

Popa (4) a deschis scorul, cu un șut imparabil, bară-gol. Zece minute mai târziu, același Popa putea majora avantajul, dar Stoica l-a blocat în ultimul moment, când atacantul târgoviștean se pregătea să șuteze. Până la urmă, Chindia a făcut 2-0, în minutul 29: același Popa a scăpat singur cu Croitoru, defensiva oaspeților a încercat să respingă, dar Neniță a înscris simplu, din fața porții.

În debutul mitanului secund, Chindia putea încheia definitiv conturile: tot Popa, jolly-joker-ul Chindiei în meciul de sâmbătă, l-a nimerit pe Croitoru, din careu, iar peste două minute nou-intratul Răuță a punctat norocos (52), după un corner. A urmat un joc pe contre, cu Chindia care a lăsat senzația că cedează inițiativa.

Cherchez, intrat în teren imediat după golul Mioveniului, a lucrat perfect faza golului trei cu Popa (74) și Chindia a rezolvat problema punctelor.

Pe final, rămasă fără suporteri – cei 20 de „fani” au fost evacuați la pauză – CS Mioveni a pierdut și un jucător, Răuță fiind eliminat pentru o intrare dură la Parghel.

Chindia bifează a opta victorie din campionat, după cel mai bun joc din această stagiune, și urcă pe locul 4, într-o etapă în care liderul Gaz Metan a pierdut la Târlungeni, 0-2, iar Baia Mare a făcut 0-0 acasă cu Pâncota.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE    3
CS MIOVENI            1

D. Popa ”4, ”74, Neniță ”29 / Al. Răuță ”52

Meilă – Martac, Vătăvu, C. Dinu, Pătru (cpt.) – Aug. Voinea, Neniță (Nisipeanu ”72), C. Anton, C. Stoica – L. Mihai (Cherchez ”53), D. Popa (Parghel ”83)
Rezerve neutilizate: Gârlea – Bg. Dinu, A. Grigore, A. Cruceru, Parghel
Antrenor: Nicolae Croitoru

F. Croitoru – Toriște (Tirică ”83), Calvin, Bg. Stoica (cpt.), Ed. Stoica – Mîrzeanu, Biceanu (Al. Răuță ”46) – V. Mazilu (M. Vintilă ”72), Ed. Florescu, Ayza – Nilă
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Cip. Negoiță, A. Popa, Neacșu
Antrenor: Marius Stoica
Eliminat: Al. Răuță ”84

Stadion: „Eugen Popescu” (Târgoviște); Spectatori: 2.000; Corespondent: Ionuț Marin; Arbitru: Adrian Illyeș (Ploiești); Asistenți: Cosmin Vătămanu (București) și Florin Liviu Burlacu (Urziceni).

* Galeria echipei din Mioveni nu a respectat momentul de reculegere de la începutul partidei, ținut în memoria celor trei handbaliști de la CSU Valahia decedați în accidentul rutier de la Râmnicu Sărat. Mai jos se poate vedea cum argeșenii i-au sfidat pe cei 2.000 de oameni din tribune:

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 22 Nov. 2015, 18:31 Campionat
Pe aceeași temă