„Victorie pentru o iarnă liniștită!”

23 Nov. 2011, 18:07 Campionat
„Victorie pentru** o iarnă liniștită!

Chindia Târgoviște termină prima parte a campionatului cu un joc dificil în compania celor de la Luceafărul Oradea, bihorenii având prestații pozitive în majoritatea disputelor din deplasare. Tehnicianul târgoviștenilor, Silviu Dumitrescu, avertizează că miza meciului este foarte mare și cere concentrare maximă din partea elevilor săi.

Domnule Dumitrescu, puține zile ne mai despart de meciul cu Luceafărul, practic finalul unui an bun pentru Chindia Târgoviște. Care e atmosfera în lot ?
Starea de spirit e bună. Ne-am pregătit cu încredere și responsabilitate în toate aceste zile. Meciul de sâmbătă are o miză foarte mare. Probabil că de rezultatul cu Luceafărul va depinde liniștea noastră din vacanță, prespectivele pentru retur și chiar obiectivul nostru.

Cum a fost în Maramureș ?
O deplasare grea, obositoare, costisitoare… Am plecat joi după-amiază și ne-am întors duminică dimineață. E bine că am luat un punct, un punct meritat după aspectul jocului. Am jucat pe un teren înghețat bocnă. I-a ajutat mult pe băimăreni starea gazonului, aveau jucători tineri care n-au părut să aibă probleme de stabilitate.

Chindia a avut emoții la acel penalty din repriza secundă…
Vreau să vă spun că Baia Mare nu a ajuns decât o singură dată în careu după pauză, și aceea a fost faza din care au scos lovitura de la 11 metri. În rest, noi am fost cei care au controlat ostilitățile.

Ce știți despre Luceafărul ?
În deplasare au câștigat un meci și au scos trei remize, deci au forță pe teren străin. Doar dacă ne uităm la ultimele două jocuri disputate de ei afară, 3-2 la UTA și 0-0 la Alba-Iulia, ne dăm seama că au potențial. Noi ne luăm toate măsurile și vom încerca să îi contracarăm. Va fi probabil și un teren greu, înghețat, cine se va acomoda repede va avea câștig de cauză.


Fără Rădoi și Mladen cu Luceafărul

Chindia va trebui să se descurce sâmbătă fără căpitanul Sorin Rădoi, dar și fără Sebastian Mladen, ambii acuzând probleme medicale destul de serioase. Mladen va fi operat în această săptămînă, urmând să îi fie scoase amigdalele, iar Rădoi a suferit o întindere la Baia Mare și va fi indisponibil timp de cel puțin zece zile.

An bun pentru Târgoviște

Chindia a intrat în 2011 pe primul loc în Liga a III-a, la mare luptă pentru promovare cu Chimia Brazi, având să termine campionatul în fruntea clasamentului, după o confruntare la distanță purtată până în ultima rundă. Cu un rezultat bun în meciul de sâmbătă – a se citi victorie – dar ajutată și de scorurile din celelalte confruntări, Târgoviștea ar putea încheia turul campionatului 2011-2012 pe podium în Liga a II-a.

5 victorii a obținut Chindia în B2, dintre care doar 2 pe Eugen Popescu

articol scris de Ionuț MARIN

23 Nov. 2011, 18:07 Campionat
Pe aceeași temă