Unirea câștigă fără emoții la Șiria. Tudor: „Jucătorii mei au luat în derâdere în prima fază jocul”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2016, 11:22 Campionat
Unirea câștigă fără emoții la Șiria.** Tudor:

Unirea Tărlungeni nu a avut mari probleme în a-și lua punctele de pe terenul „lanternei roșii” a ligii secunde la fotbal, scor 4-1 cu Șoimii Pâncota. Formația din Ștefănești a deținut mereu controlul ostilităților, deși au riscat la un moment dat să fie egalați dacă șutul de la distanță al lui Mitu nu ar fi nimerit doar bara.

La final, „principalul” echipei ilfovene s-a declarat mulțumit în special de rezultat. „Majoritatea echipelor ce vin aici își fac gânduri mari. Eu nu mă așteptam la un scor foarte mare, ci mai degrabă ca jucătorii mei să înțeleagă ceea ce am pregătit. Ar fi trebuit să înscriem mult mai devreme și să închidem partida, dar jucătorii mei au luat în derâdere în prima fază jocul, iar adversarul a avut și el câteva ocazii în prima parte. Diferența la capitolul fizic a fost vizibilă. Dacă în teren, la posesie, echipele au fost oarecum egale, pe partea fizică am fost net superiori. Calculele noastre erau să ne recuperăm punctele pierdute acasă cu Brașovul, suntem în grafic. Per ansamblu,  echipa mea a fost superioară celor de la Pâncota, cărora, însă, le dorim mult succes pe mai departe. Cred că Pâncota o să se organizeze de la o etapă la alta și va avea o altă față”, a spus Laurențiu Tudor.  

Întrebat despre planurile clubului său, antrenorul „alb-albaștrilor” a adăugat: „Suntem o echipă nouă, formată din jucătorii care nu au prea evoluat la Unirea Tărlungeni și reprezentăm Ștefăneștiul, o comună de lângă București. Avem un stadion cochet, oameni avizi de fotbal și de sport în general și vrem să facem o figură frumoasă. Încercăm să ne prezentăm la fiecare meci cu cea mai mare seriozitate. Numele ni-l vom schimbăm în Ștefănești de abia la anul”.

În fine, Tudor a făcut considerații și despre Liga a 2-a concentrată într-o singură serie. „Campionatul este în scădere drastică. Ar fi fost bine finaciar și din alte motive, ca și valoare fotbalistică, cu mai puține echipe și, poate, două tururi și două retururi. Combatantele trebuia să fie mai aproapiate din punct de vedere geografic, nu mai erau distanțele astea atât de mari pe care trebuie să le parcurgem. Cheltuim, practic, o grămadă de bani pe transport, autocare, trenuri, avioane, în loc să plătim mai bine jucătorii sau să aducem și alții”, a încheiat antrenorul celor din Ștefănești.

După șase etape jucate în Liga 2, Unirea Tărlungeni se află pe locul 11, cu 10 puncte acumulate, tot atâtea câte au și CS Afumați sau Olimpia Satu Mare.

Text și foto: Sport Arad

 
Marius ANGHEL 11 Sep. 2016, 11:22 Campionat
Pe aceeași temă