„Un adversar a avut cădere de calciu și arbitrul a tușit în fluier”

01 Apr. 2012, 12:21 Campionat

Luceafărul Oradea a bifat cel de-al treilea meci fără înfrângere din 2012, însă tehnicianul Leo Grozavu nu s-a declarat deloc mulțumit de cele întâmplate ieri pe teren. Formația sa a pierdut două puncte în finalul jocului disputat împotriva celor de la Juventus București, într-o partidă care a contat pentru etapa a XVIII-a a Ligii a doua. Deși bihorenii au condus cu scorul de 1-0, s-au văzuți egalați în minutul 80, în urma unui penalty.

Antrenorul orădenilor este de părere că la acea fază nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri. „Am avut 1-0 și apoi alte șanse de a mai marca, pot spune clar că am pierdut două puncte. La faza penalty-ului, un adversar a avut cădere de calciu și > a tușit în fluier, cu asta am spus tot.” a spus Leo Grozavu la încheierea partidei.

De critici nu au scăpat nici proprii elevi: „De evoluția jucătorilor sunt parțial mulțumit. Spun asta pentru că după ce am marcat ne-am relaxat, nu am mai pasat cum o făceam în prima repriză. Sunt dezamăgit pentru că am avut jocul la discreție, nu trebuia să plecăm de aici fără cele 3 puncte.”

Tehnicianul Luceafărului este conștient de punctele slabe ale propriei echipe și spune că va încerca să ridice nivelul de joc: ” Obiectivul nostru este să fim mai buni de la meci la meci, să câștigăm fiecare partidă, pentru asta ne pregătim în continuare. Avem mult de muncă, mai avem până ajungem unde ne dorim. Suntem perfectibili la toate capitolele.” a încheiat Leo Grozavu.

Articol scris de Gabriel MORARIU

01 Apr. 2012, 12:21 Campionat
Pe aceeași temă