„U” Cluj se reface după ratarea promovării. Sabău rămâne în stand-by, iar clujenii îl vor pe Patrițiu Abrudan în conducere. Ce se întâmplă cu Dani Coman

Marius ANGHEL 17 Jun. 2019, 17:22 Campionat

Dezamăgirea produsă de ratarea promovării a creat reacții în lanț la Universitatea Cluj și se anunță schimbări importante la nivelul conducerii, nu doar al băncii tehnice.

Vineri a avut loc o ședință la club, în urma căreia contractul lui Bogdan Lobonț a fost desfăcut, dar în aceeași ședință și-a prezentat demisia și Ioan Ovidiu Sabău, care a dorit să ia asupra lui vina pentru ratarea obiectivului. Ceilalți oficiali i-au cerut fostului internațional să revină asupra deciziei și încearcă să-l convingă pe acesta să rămână. Sabău le-a comunicat că va lua o decizie finală în zilele următoare.

Încearcă să-l întoarcă pe Sabău

Chiar dacă va rămâne Ioan Ovidiu Sabău, clujenii ar mai dori o persoană cu experiență în fotbal, la nivelul conducerii. Cel ofertat a fost Dănuț Coman, care a fost și prezent la Cluj cu o săptămână înaintea barajului.

Se pare însă că prima impresie a oficialului Astrei nu a fost tocmai bună, legat de lipsa unei baze proprii de pregătire pentru „U „Cluj și condițiile care i s-au oferit. Coman a cerut și el timp de gândire, dar sunt șanse mici să accepte oferta clujenilor, existând posibilitatea și să rămână la Astra.

Abrudan, dorit în conducere

Astfel, noul nume despre care s-a discutat la ședințele oficialilor Universității Cluj este Patrițiu Abrudan. Formația din Liga 2 încearcă să-l atragă pe fostul arbitru, care nu mai are o relație bună cu șeful FRF și șeful CCA, după ce a fost scos de pe lista observatorilor internaționalei.

În prezent director regional al Băncii Transilvania, acesta ar urma să fie numit manager executiv la „U” Cluj, dacă va aceepta propunerea. Banca Transilvania este și cel mai important sponsor al echipei clujene, iar prezența lui Abrudan în conducerea clujenilor ar garanta stabilitatea financiară oferită de BT și pentru sezonul viitor.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL 17 Jun. 2019, 17:22 Campionat
Pe aceeași temă