Trică vede un sezon infernal în noua ediție a Ligii 2: „12-13 echipe au anunțat că vor să promoveze. Trebuie să ne bucurăm”. Clubul pe care și l-ar dori în Liga 1

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 15:33 Campionat
Trică vede un sezon infernal în noua ediție a Ligii 2:

Sportul Snagov a încheiat sezonul în Liga 2 cu o înfrângere și se clasează pe locul 5 la finalul unei ediții în care s-a aflat de foarte multe ori pe primul loc și a visat la promovare. Ilfovenii au pierdut cu 3-2 la Pitești, după ce la un momentat dată era condusă cu 3-0. Liviu Gheorghe (67′) și Laurențiu Manole (84′) au readus echipa lui Eugen Trică în meci în ultimele minute, însă aceasta n-a mai putut marca măcar golul egalizator. Petru alb-violeți marcaseră Andrei Nilă (21′), Cătălin Stan (37′) și Ioan Șerban (57′ – autogol).

Acesta a fost ultimul meci al lui Eugen Trică (42 de ani) la Sportul Snagov, fostul mijlocaș urmând să coboare un eșalon, în Liga 3, unde să o antreneze pe U Craiova 1948 SA, echipa patronată de Adrian Mititelu.

Trică este convins că noul sezon al Ligii 2 va fi unul foarte disputat, spunând că e de părere că nu mai puțin de 12-13 echipe se vor lupta pentru promovare.

„A fost un meci spectaculos, fără miză, o partidă de vacanță, în care ambele formații au practicat un fotbal bun, cu faze de poartă, goluri multe. În a doua repriză am schimbat sistemul, iar acest lucru s-a văzut, am avut multe ocazii, am marcat și puteam egala. Argeșul este o echipă bună. FC Argeș și Universitatea Craiova au cea mai mare tradiție din fotbalul românesc. Piteștiul l-a dat pe regretatul Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbaliști români, Craiova l-a dat pe Ilie Balaci, au trofee câștigate. M-aș bucura foarte mult să văd Argeșul în Liga 1. În sezonul viitor, 12-13 echipe din eșalonul secund au anunțat că vor să promoveze. Trebuie să ne bucurăm, crește nivelul în Liga 2. Am înțeles că și la Liga 3 sunt echipe care aspiră la Liga 2”, a spus Trică la finalul meciului de la Pitești.

Acesta a preluat Sportul Snagov în pauza de iarnă, când echipa se afla pe locul 1.

Odată cu Eugen Trică, ilfovenii vor pierde și mai mulți jucători în această perioadă, după ce și-au încheiat contractele.

Rezumatul video al meciului de la Pitești:

Foto: George FILIP / Mediafax foto

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 15:33 Campionat
Pe aceeași temă