Eugen Trică lasă Sportul Snagov pentru Liga 3! Antrenorul o preia pe „FCU Craiova”

Eugen Trică lasă Sportul Snagov pentru Liga 3!** Antrenorul o preia pe

Eugen Trică (42 de ani) va fi noul antrenor principal al echipei U Craiova 1948 SA, gruparea din Liga 3, Seria 3, patronată de Adrian Mititelu. Conform site-ului www.editie.ro, Mititelu s-a înțeles cu omul care a condus Sportul Snagov în returul acestui sezon al Ligii 2.

„FCU Craiova” a ratat promovarea în Liga 2 în acest sezon, în dauna celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele. Conform sursei citate, Adrian Mititelu și Marcel Pușcaș au căutat o perioadă bună un nou antrenor pentru sezonul viitor, iar în final s-au decis asupra lui Eugen Trică. Acesta ar urma să fie prezentat oficial săptămâna viitoare. Trică va rămâne la Sportul Snagov până la finalul sezonului, din care a mai rămas de disputat o singură etapă.

Trică a visat să promoveze cu Sportul Snagov în Liga 1, dar problemele financiare de la clubul din Ilfov și-au spus cuvântul. Echipa se află pe locul 5 în acest moment, cu 70 de puncte, la nouă de „U” Cluj, ocupanta poziției de baraj. În ultima etapă, clujenii se vor duela de la distanță cu Petrolul Ploiești, care se află la două puncte în spate și care încă mai speră să prindă barajul pentru promovarea în Liga 1. La baraj, din Liga 1, va veni fie FC Hermannstadt, fie Dunărea Călărași. În ultima etapă, Petrolul înfruntă Academica Clinceni, care e deja promovată, iar „U” Cluj dă peste Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii s-au salvat matematic de la retrogradare, însă au emoții cu privire la o eventuală depunctare.

În Seria 3, U Craiova 1948 SA s-a clasat pe locul secund, cu 62 de puncte. Turris Oltul Turnu Măgurele a promovat, cu 74 de puncte.

Pe aceeași temă