Teja, la prima înfrângere de la revenirea la „U” Cluj: „Trebuia să ne adaptăm mai bine la condițiile de joc, nu avem scuze”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Nov. 2015, 17:54 Actualizat: 22 Nov. 2015, 18:04 Campionat

În ciuda faptului că avea un moral bun după cele cinci victorii consecutive și a dominat startul de meci, Universitatea Cluj a trebuit duminică să se recunoască învinsă de UTA Bătrâna Doamnă, scor 0-1 în etapa a 15-a a Ligii 2. „Studenții” au reușit să țină ritmul cu „alb-roșii”, au avut ocaziile lor de gol, inclusiv una imensă în prelungiri, dar fluierul de final i-a prins în dezavantaj.

„Nu sunt multe de spus, păcat că un astfel de meci s-a jucat pe un teren impracticabil. S-a muncit mult datorită acestui fapt, s-a făcut și spectacol cu ocazii de ambele părți, dar, din păcate, am pierdut. UTA are jucători cu experiență, acest lucru s-a văzut în special în partea a doua. Am luat gol la singurul șut pe poartă din prima parte, în timp ce elevii mei au ratat mai multe ocazii. Nu dăm însă vina pe teren, pe minge, pe stadion, am pierdut pentru că ei au fost mai buni, au marcat, iar noi nu. Trebuia să ne adaptăm mai bine la condițiile de joc, nu există scuze pentru noi. Am jucat la victorie, dat atât s-a putut astăzi”, a precizat Mihai Teja la finalul confruntării de pe „Motorul”.

Antrenorul lui „U” a vorbit și despre perspectivele celor două formații de tradiție din Vestul țării. „Având o istorie frumoasă în spate, ambele echipe ar trebui să  ajungă cât mai repede în prima ligă, chiar să atingă un nivel european. Dar, pentru asta e nevoie de bani și nu e ușor”.

Ca și tinerii de la UTA și puștii Clujului au intrat în atenția granzilor din fotbalul românesc. „Nu ne interesează aceste amănunte, noi vrem doar să jucăm un fotbal bun, să dăm mult mai mult pe teren, să creștem acești copii și ce va fi pe viitor vom vedea. Ce fac Steaua și Dinamo e treaba lor”, a încheiat Teja.

Universitatea Cluj și-a întrerupt astfel seria de șase rezultate consecutive și în urma acestei înfrângeri a ratat ocazia de a egala la puncte pe Olimpia Satu Mare și FC Brașov, prima echipă aflându-se pe loc de play-off.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Nov. 2015, 17:54 Actualizat: 22 Nov. 2015, 18:04 Campionat
Pe aceeași temă