Spanionul Felipe Franco s-a alăturat staffului condus de Laurențiu Roșu la Mioveni. Miercuri, argeșenii s-au antrenat în sală

Marius ANGHEL 16 Nov. 2017, 11:19 Campionat

Laurențiu Roșu a efectuat, ieri, al doilea antrenament de când a preluat CS Mioveni. Tehnicianul și prepa­ratorul fizic spaniol adus de el, Felipe Franco, au organizat un antrenament la sală în Mioveni, lucrând mai mult la exerciții fizice. Laurențiu Roșu va debuta pe banca Mioveniului, luni seara, la 18:00, acasă, într-un meci cu liderul AFC Hermannstadt.   

Ene, dat afară

Altfel, penaltiul ratat în minutele de prelungiri ale meciului cu Snagov, prin care echipa putea câș­­tiga, l-a costat scump pe atacantul Mioveniului Daniel Ene. Astfel, vârful și-a reziliat, ieri, contractul de comun acord cu gruparea galben-verde. Readus în vară la echipă, după ce a mai evoluat pentru argeșeni în urmă cu ceva ani, Daniel Ene nu s-a putut impune cu nici unul dintre antrenorii pe care Mioveniul i-a avut, fie că a fost Florin Marin, fie că a fost Adrian Mihalcea sau Gică Mihali. De altfel, nu a marcat decât două goluri, unul cu  Miroslava și altul la Brăila, și a avut 10 apariții pe teren în cele 17 partide disputate de Mioveni, fiind doar în două titular.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: fb CS Mioveni
 

Marius ANGHEL 16 Nov. 2017, 11:19 Campionat
Pe aceeași temă