Situație jenantă la UTA! Arădenii l-au prezentat ca nou antrenor pe Liviu Ciobotariu, însă acesta s-a răzgândit și le-a dat SMS: „Nu sunt pregătit mental să revină în Liga a 2-a”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2017, 09:40 Campionat
Situație jenantă la UTA!** Arădenii l-au prezentat ca nou antrenor pe Liviu Ciobotariu, însă acesta s-a răzgândit și le-a dat SMS:

UPDATE: UTA a avut un nou antrenor principal doar pentru câteva minute. După ce de dimineață a comunicat conducătorilor clubului arădean că acceptă condițiile și vine să semneze contractul, Liviu Ciobotariu s-a răzgândit ulterior și le-a comunicat acestora, prin SMS, că nu este „pregătit mental să revină în Liga a 2-a”. UTA se vede astfel în situația de a continua căutarea pentru aducerea unui nou antrenor după despărțirea de Adrian Mihalcea.

Clubul UTA retrăsese inițial comunicatul de numire al lui Liviu Ciobotariu, însă l-a pus din nou pe site după ce informația de numire a ajuns și în presa națională. Acum arădenii au postat un nou comunicat, cel de infirmare a înțelegerii cu Ciobotariu.

UTA a fost refuzată și de Gheorghe Mulțescu, ultima dată antrenor la CS U Craiova, pe motivul că nu preia o echipă din timpul campionatului.

„Regretăm informația prezentată în această dimineață, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat după ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică, a fost de acord cu condițiile oferite de club și i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât și secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu și-a cerut scuze pentru situația pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înțelegerea, nefiind pregătit mental să revină în Liga a II-a.

Din păcate, obiceiurile balcanice au dus la această dezinformare”, se arată acum pe site-ul oficial al clubului UTA.

UTA va continua în această perioadă să fie pregătită de secundul Cristian Todea, existând și varianta ca el să conducă echipa ca interimar în meciul de sâmbătă de la Afumați.

CITEȘTE AICI reacția lui Liviu Ciobotariu


 

UTA i-a găsit înlocuitor lui Adrian Mihalcea după ce antrenorul principal al echipei arădene și-a dat demisia la finalul meciului de sâmbătă, din etapa a 6-a a Ligii 2, cu CS Balotești, scor 2-2. Conducerea clubului l-a ofertat și convins pe Liviu Ciobotariu să preia UTA, iar obiectivul acestuia în acest sezon este promovarea.

Secundul său la UTA va fi Adrian Iordache, un fost jucător al echipelor Dinamo, Oțelul, FC Argeș sau Rapid.

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care preia banca tehnică a echipei. Fostul internațional ajunge astăzi la Arad, iar mâine va conduce primul antrenament. Ciobotariu va fi secondat de Adrian Iordache. 

Născut pe 26 martie 1971, Liviu Ciobotariu a jucat, în România, la echipele Progresul București, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București (campion în 2000). Altă parte a carierei a petrecut-o în Belgia, unde a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege, RAEC Mons și Royal Antwerp. Pentru echipa națională a României a evoluat de 32 de ori (a reprezentat „tricolorul” la Campionatul Mondial din Franța 98), marcând 3 goluri.

Ca antrenor a activat la Progresul București, CS Otopeni (promovoare în Liga I), Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Dacia Unirea Brăila, Dinamo București, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș (vicecampion) și Al Faisaly (Arabia Saudită).

„Secundul” Adrian Iordache s-a născut pe 12 septembrie 1980 și s-a remarcat la Dinamo. A mai jucat la Poiana Câmpina, Oțelul Galați, Shinnik Yaroslavl, FC Argeș, Alki Larnaca, AEL Limassol, Rapid București, Khazar Lankaran, CS Mioveni și Gloria Bistrița. Face echipă cu Liviu Ciobotariu de câțiva ani.

Bun venit la UTA!”, e comunicatul clubului UTA.

Sâmbătă, de la ora 11:00, UTA are meci în deplasare, la CS Afumați. După șase etape desfășurate în noul sezon, arădenii sunt pe locul 9, cu 9 puncte. Până acum au înregistrat două victorii, două egaluri și o înfrângere.

Liber de contract de o perioadă de timp, după ce s-a despărțit de Al Faisaly, din Arabia Saudită, Liviu Ciobotariu a refuzat în această vară mai multe oferte în speranța că va pleca din nou în Golf. Inclusiv UTA l-a dorit în vară, înainte de a-l numit pe Adrian Mihalcea, însă atunci fostul fundaș i-a refuzat pe arădeni.

Marius ANGHEL 05 Sep. 2017, 09:40 Campionat
Pe aceeași temă