Roumpoulakou, după „botezul” în fața publicului arădean: „Tot respectul pentru fani, au fost la înălțime. Sper să sărbătorim promovarea pe noul stadion”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2020, 15:18 Campionat

Dintre cele patru achiziții ale iernii la UTA, doar una s-a impus deocamdată în primul „11″ propus de Laszlo Balint în debutul stagiunii de primăvară. E vorba despre Simo Roumpoulakou, care, sâmbătă, s-a aflat și la debutul în fața publicului arădean cu ocazia victoriei contra Ripensiei, scor 3-0.

Și, ca la Miercurea Ciuc, fundașul de bandă stângă și-a făcut bine treaba, dând impresia că deja s-a angrenat perfect în „mecanismul” bine uns al „Bătrânei Doamne”.

„Din prima zi m-am simțit bine la Arad datorită impresarului și antrenorului care m-au dorit mult aici. Sunt fericit, mă simt ca într-o familie, asta mă ajută mult să joc tot mai bine. A fost o zi bună pentru noi, am respectat ceea ce ne-a cerut Mister și am dovedit că avem o echipă bună și puternică. Trebuie să continuăm pe aceeași linie, este important pentru noi să jucăm bine și să câștigăm. Toate meciurile sunt grele, dar, cu concentrare, dacă dăm 100 la sută mereu, totul va fi în regulă”, susține Simo, citat de Sport Arad.

„Fanii au fost la înălțime, tot respectul pentru ei”

Întrebat cum a fost impactul cu publicul arădean, fundașul greco-albanez a adăugat: „Fanii au fost la înălțime, tot respectul pentru ei. Au cântat și au scandat tot meciul. A fost foarte bine pentru noi, încurajările ne ajută să continuăm tot așa. Sperăm să avem gata și noul stadion, cred că atmosfera va fi și mai frumoasă. L-am văzut, e frumos, acum sperăm să jucăm cât mai repede posibil pe el. Bine ar fi să sărbătorim promovarea pe el.”

Fundașul de bandă stânga e născut pe 30 decembrie 1991 și are dublă cetățenie, greacă și albaneză. A debutat la seniori pentru Kalamata FC, în liga secundă elenă. A urmat pasul în Superliga Greciei, la PAS Giannina și Panetolikos, plus un stagiu la Panegialios. În 2017 a trecut în Albania, unde a îmbrăcat tricoul echipei Kukesi, cu care a cucerit titlul național și a jucat în cupele europene.

CITEȘTE și: Ursu, la al 6-lea gol stagional: „Mai pregătiți decât în tur, cu siguranță avem prima șansă la promovare”

Sursa: Sport Arad
Foto:

Marius ANGHEL 01 Mar. 2020, 15:18 Campionat
Pe aceeași temă