Roșu, impresionat de jucătorii pe care îi are Luceafărul, se așteaptă la un meci complicat. „Toți fac diferența și au demonstrat că pot înscrie lejer”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2018, 13:50 Campionat
Roșu, impresionat de jucătorii pe care îi are Luceafărul, se așteaptă la un meci complicat.**

CS Mioveni va avea o deplasare dificilă în această etapă de campionat, echipa antrenată de Laurențiu Roșu urmând să joace în deplasare, la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, meciul fiind programat vineri, de la ora 11:00.

Înainte de acest joc care contează pentru etapa a 28-a a Ligii 2, antrenorul Laurențiu Roșu a declarat că așteaptă de la elevii săi un nou rezultat bun.

„Întâlnim o echipă bună, care vine după o victorie în deplasare la Clinceni, cu 2-1. Adversarul are în componență o serie de jucători buni pentru Liga a 2-a, începând cu un atacant care are 16 goluri în campionat, dar despre care nu știm în momentul de față dacă joacă, dacă are patru galbene sau nu. De asemenea, Luceafărul are doi fundași centrali, Tînc și Oros, cu experiență, iar la mijlocul terenului sunt periculoși cu jucători ca Neacșa, Codoban și a mai venit Pop de la Satu Mare. Toți sunt jucători care fac diferența și au demonstrat că pot înscrie lejer goluri meci de meci. Așa că avem un meci complicat, dar noi sperăm să înscriem în fiecare etapă așa că mergem acolo să obținem un rezultat pozitiv. Astfel, am reușit să ne desprindem de echipele care ne urmăresc și să ne apropiem de echipele din partea de sus a clasamentului”, a spus Laurențiu Roșu.

Nici pentru jocul cu Luceafărul, Mioveniul nu duce lipsă de jucători accidentați. „În momentul de față, avem însă și niște indisponibilități în lot, Edi Stoica este accidentat din meciul cu Foresta și nu s-a recuperat, Pirtea este și el accidentat în continuare, la fel ca și Tirică, el ieșind de altfel în partida cu Foresta. Trebuie să căutăm soluții, să vedem cum formăm primul unsprezece și să luăm cele trei puncte”, a mai comentat Roșu.

Dacă Luceafărul vine după o victorie cu 2-1 obținută la Clinceni, cu Academica, CS Mioveni a trecut cu 2-0, pe teren propriu, de Fosresta Suceava.

Înaintea desfășurării etapei a 28-a, CS Mioveni se află pe locul 8, cu 35 de puncte, în timp ce Luceafărul ocupă poziția a 10, cu 34 de puncte.

În meciul tur, CS Mioveni a câștigat cu 3-2 meciul cu bihorenii, după ce au fost conduși de două ori. Vlad Rusu a marcat pentru Luceafărul în minutele 27 și 50, în timp ce Ionuț Rădescu a punctat în 35, 75 și 90.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 05 Apr. 2018, 13:50 Campionat
Pe aceeași temă