Roșu e nemulțumit de lotul pe care îl are la Mioveni și și-a conturat planul pentru 2018. „Așa o să revenim în fruntea clasamentului”

Marius ANGHEL 12 Dec. 2017, 21:39 Campionat
Roșu e nemulțumit de lotul pe care îl are la Mioveni și și-a conturat planul pentru 2018.**

CS Mioveni a pierdut și ultimul meci oficial din 2017, 1-3 cu Dunărea Călărași, echipa galben-verde ajungând la trei înfrângeri consecutive, incluzând aici și eliminarea din Cupa României în fața Gaz Metanului. Argeșenii iernează pe locul 9 în Liga 2, o poziție sub așteptările conducătorilor. La ultima partidă, jucată acasă și contând pentru etapa 21, antrenorul Laurențiu Roșu a avut din nou probleme de lot, la fel cum s-a întâmplat pe toată perioada de când a preluat echipa.

Roșu și-a conturat planul pentru 2018, subliniind că are nevoie de o pregătire bună de iarnă și de întărirea lotului. „Trebuie să analizăm posturile deficitare și trebuie să formăm un lot competitiv pentru lupta pentru primele locuri. La ultimul meci de exemplu, nu am fost în situația de a forma un lot pentru a ne lupta cu echipa de pe locul 2, din fruntea clasamentului. Trebuie o soluție pentru a avea doi jucători pe post și concurență de post pentru a face față în campionat. Trebuie să formăm o echipă puternică pentru Liga a 2-a și să urcăm în clasament, pentru că nu mă mulțumește locul de acum. Sper să reușesc să formăm un grup puternic, ca adversarilor să le fie greu să ne învingă. Cu o preg­ă­tire bună de iarnă și cu jucătorii pe care o să-i aducem, o să revenim în fruntea clasamentului”, spune fostul stelist.

În 21 de meciuri de campionat, CS Mioveni a înregistrat 7 victorii, 6 egaluri și 8 înfrângeri, golaverajul fiind unul strâns: 31-30. Cu cele 27 de puncte acumulate, argeșenii iernează pe locul 9.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 12 Dec. 2017, 21:39 Campionat
Pe aceeași temă