Roșu, debut cu o înfrângere drastică pe banca UTA-ei. „Trebuie să fim conștienți că am pierdut datorită greșelilor noastre”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Oct. 2016, 17:51 Actualizat: 16 Oct. 2016, 17:52 Campionat

Laurențiu Roșu a avut parte de un debut de coșmar la primul meci ca antrenor principal. Instalat la începutul acestei săptămâni pe banca UTA-ei, fostul stelist a pierduc cu 3-0 jocul din deplasare la Satu Mare, cu Olimpia, după ce echipa sa a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 9, după eliminarea din postură de ultim apărător a lui Bogdan Burlă. Cu toate că portarul Bogdan Miron a apărat la acea fază penalty-ul lui Silviu Pană, arădenii au rezistat fără gol cam o jumătate de oră de joc, Dumitru Muntean (27) fiind primul care a înscris pentru Olimpia. Schimbările tactice ale lui Roșu nu au dat rezultat, astfel că în repriza a doua echipa sa a mai încasat încă două goluri, la execuțiile lui Florin Mureșan (74) și Vasile Pop (90+7).

„Din păcate, debutul meu la UTA nu a fost așa cum mi l-aș fi dorit. Evoluția noastră a fost influențată încă din primele minute, când arbitrul a dictat penalty împotriva noastră și eliminare. Toată munca din această săptămână nu am putut să o punem în aplicare pentru că a trebuit să jucăm cu un om în minus. Am încercat să improvizez pe parcurs, pe unele posturi, cu anumiți jucători, însă trebuie să fim conștienți că am pierdut datorită greșelilor noastre. Vom corecta aceste greșeli și vom continua să muncim la fel de mult cum am făcut-o și săptămâna aceasta sau chiar mai mult, pentru ca pe viitor să nu se mai întâmple astfel de situații. Ne dorim să câștigăm următorul meci. E foarte important să obținem o victorie pentru că această echipă are deja patru înfrângeri consecutive. Numai putem continua pe această linie, ci trebuie să câștigăm următoarea partidă”, a spus, la conferința de presă de după joc, citat de uta-arad.ro, Laurențiu Roșu.

Rămasă cu 20 de puncte după 12 etape, UTA, care are ca obiectiv promovarea, începe să se scufunde în clasament, acum fiind pe locul 9, cu 11 puncte în spatele liderului Juventus București. Etapa viitoare, arădenii joacă pe teren propriu cu Dunărea Călărași, echipă contra căreia s-a luptat la barajul pentru promovare în sezonul trecut.

Foto: Satu Mare online

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Oct. 2016, 17:51 Actualizat: 16 Oct. 2016, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă