Roșu, bucuros după succesul de la Mioveni: „Am reușit să câștigăm unde au pierdut Juventus sau Sepsi”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2017, 10:48 Campionat
Roșu, bucuros după succesul de la Mioveni:**

UTA Bătrâna Doamnă a obținut o victorie mare în etapa a 24-a, succesul cu CS Mioveni, scor 2-0, îndepărtând echipa arădeană de cel puțin una dintre contracandidatele la promovare. Alin Gligor a înscris repede în meciul desfășurat în județul Argeș, în minutul 4, iar Adrian Petre l-a majorat după o oră de joc, însă asta și după ce gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 30 și au avut un gol anulat eronat în repriza secundă.

„Am înscris repede, un gol din fază fixă, și credeam că vom avea posibilități mai mari să atacăm, ne gândeam că Mioveniul va ieși la joc și va lăsa mai multe spații, dar nu a fost așa. Ne-am complicat și am avut de suferit, chiar și după eliminare. Am făcut unele greșeli nepermise și le-am dat posibilitatea să ne atace. Aveam trei jucători cu cartonașe galbene, mă gândeam că pot fi eliminați la orice intrare, i-am și înlocuit, treptat. Mă bucur pentru rezultat, că am reușit să câștigăm împotriva unei echipe care se luptă cu noi la promovare, unde au pierdut Juventus sau Sepsi, adică pe un teren unde se iau foarte greu puncte”, a comentat, citat de uta-arad.ro, Laurențiu Roșu la finalul meciului.

Din chiar primul minut al reprizei secunde, antrenorul echipei arădene i-a dat prilejul macedoneanului Mevlan Adili să debuteze în tricoul UTA-ei. „Aveam mare încredere în el, e un profesionist, se antrenează foarte bine, iar când a intrat ne-a ajutat mult pe dreapta. A reușit să-l blocheze pe Ayza și nu doar atât, a dat pase bune, a creat pericol pentru adversari, sunt foarte mulțumit de el, cum sunt, de fapt, de toți băieții: s-au dăruit, au rămas concentrați până la final și am obținut o victorie importantă”, a mai spus Roșu.

După acest succes, UTA își menține poziția a doua în clasament și în această etapă, însă va avea un meci mai mult disputat. Runda viitoarea, arădenii au un nou meci greu, acasă cu FC Brașov.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 11 Mar. 2017, 10:48 Campionat
Pe aceeași temă