Premieră înregistrată de Laurențiu Roșu de când a preluat CS Mioveni! Ce a realizat odată cu succesul cu Luceafărul

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 10:51 Campionat
Premieră înregistrată de Laurențiu Roșu de când a preluat CS Mioveni!** Ce a realizat odată cu succesul cu Luceafărul

CS Mioveni a realizat o premieră în etapa de Paște, când a jucat în deplasarea de la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea. Echipa argeșeană a reușit să lege, pentru prima dată, două victorii în mandatul antrenorului Laurențiu Roșu. Altfel, victorii consecutive au mai fost obținute de galben-verzi doar o dată în acest campionat, cu antrenorii Adrian Mihalcea și apoi Gheorghe Mihali, echipa câștigând partidele cu Luceafărul Oradea, Ripensia și ASA Târgu Mureș.

Vinerea trecută, în meciul desfășurat în comuna de lângă Oradea, CS Mioveni a jucat mai bine și a marcat exact atunci când avea nevoie, în finalul primei reprize. Galben-verzii au fost mai pragmatici și au dat lovitura în urma unei faze fixe, un corner bătut excelent de Florescu. Marcator a fost fundașul Ionuț Burnea, cel care, cu o etapă înainte, deschisese scorul în partida cu Foresta (2-0), tot cu o lovitură de cap după un corner.

Gazdele au forțat egalarea în repriza secundă, însă argeșenii s-au apărat perfect, punând în practică ceea ce le-a transmis antrenorul Laurențiu Roșu înainte de meci și de pe margine. Luceafărul a ratat o ocazie bună în minutul 62, Ilie scoțând de pe linia porții mingea șutată din careu de un adversar, în rest jocul disputându-se mai mult la mijlocul terenului.

Mioveniul a făcut la Sânmartin un meci foarte bun, respectând tactic ceea ce li s-a cerut de antrenori și a excelat în toate compartimentele, apărare, mijloc și atac. Iar, la final, bucuria a fost pe măsură, pe teren, cât și în vestiar.

Altfel, succesul Mioveniului la Sânmartin i-a stricat Luceafărului seria de invincibilitate. De 174 de zile nu mai pierduseră bihorenii pe teren propriu. Ultima dată, formația antrenată acum de Cristian Lupuț au fost învinși pe 14 octombrie 2017, de către CS Afumați, scor 1-2.

Cu acest succes, CS Mioveni a ajuns la 38 de puncte și s-a menținut pe locul 8. Luceafărul a rămas cu 34 de puncte și a căzut pe poziția a 11-a.

În etapa a 29-a, argeșenii vor juca vineri, pe teren propriu, de la ora 18:00, cu Ripensia. Luceafărul o întâlnește sâmbătă, în deplasare, de la ora 11:30, pe FC Hermannstadt.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 10:51 Campionat
Pe aceeași temă