Paul Codrea, foarte mulțumit de echipa sa, în ciuda înfrângerii cu Chindia. „Este cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Cred că și egalul ne era cam strâmb”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2018, 11:03 Campionat

Ripensia Timișoara a pierdut, sâmbătă, cu 3-2, acasă, cu Chindia Târgoviște, în cadrul etapei a 26-a a Ligii 2, după ce a condus de două ori. Antrenorul Paul Codrea a avut cuvinte de laudă pentru echipa sa, care a evoluat mult mai bine decât a făcut-o în meciul Dacia Unirea Brăila, câștigat, și a precizat că jocul îi dă speranțe pentru etapele viitoare.

Fostul internațional a fost mulțumit că oficialii clubului și cei de la echipa a doua au curățat foarte bine terenul de zăpadă. Codrea a apreciat calitatea jocului echipei sale și a spus că rezultatul a fost obținut grație pragmatismului târgoviștenilor. „Mulțumim clubului că a reușit să curețe terenul de zăpadă și meciul s-a disputat în condiții cât de cât optime. Terenul a fost greu, dar era și normal să fie așa. Din păcate, am venit aici să povestesc despre o înfrângere într-un meci în care cred că și egalul ne era cam strâmb. Puteam chiar să și câștigăm. Din păcate, acesta e fotbalul. Poate a fost echipa mai pragmatică, dar pe teren pot să spun că sunt foarte mulțumit de băieți. Chiar dacă am pierdut, cred că că e  cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Suntem o echipă nou-promovată, avem mult de muncit”, a precizat Codrea.

Un singur antrenament pe teren mare pentru bănățeni săptămâna aceasta

Ripensia a avut dificultăți cu antrenamentele din cauza ninsorilor abundente din ultima săptămână. Codrea rămâne cu ochi pe clasament. „A fost greu de muncit săptămâna aceasta, nu am putut să ne antrenăm săptămâna aceasta din cauza condițiilor meteo. Am făcut doar un antrenament pe teren mare, restul la sintetic sau la sală. A fost destul de greu de pregătit acest meci, mai ales că jucam împotriva Chindiei Târgoviște. Dar eu zic că pe teren băieții s-au descurcat bine, au făcut un meci bun. Ne-a lipsit doar golul în repriza a doua, deși am avut patru-cinci situații mari de marca. Scopul nostru e să creștem de la meci la meci. E clar că dacă faci puncte cu Chindia e un bonus. Punctele noastre trebuie să le aducem de la adversarii noștri direcți, sperăm săptămâna viitoare să nu pierdem la Metaloglobus”, a mai spus antrenorul timișorenilor roș-galbeni.

Mediop conduce în clasamentul golgheterilor Ligii 2

Mediop a avut din nou un mare travalui în acest meci, când a alergat și a luptat pentru multe mingi. Cu 18 goluri, senegalezul rămâne în fruntea clasamentului golgheterilor ligii secunde.

„Dacă marca la fiecare fază, azi cred că avea cu cinci goluri în fruntea clasamentului golgheterilor. El muncește mult pentru echipă, își creează de multe ori fazele singur. Azi a înscris doar un gol, putea mai mult”, a precizat Codrea despre atacantul său.

După înfrângerea cu Chindia, Ripensia rămâne cu 29 de puncte și se află pe locul 12, la doar cinci puncte peste ultimele trei poziții retrogradabile. Miercuri urmează să câștige la „masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe ASA Târgu Mureș, iar sâmbătă are deplasare la Metaloglobus.

AICI poți vedea LIVE-TEXT-ul meciului dintre Ripensia și Chindia

CITEȘTE și CRONICA partidei dintre Ripensia și Chindia

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 25 Mar. 2018, 11:03 Campionat
Pe aceeași temă