Pandurii visează la promovare, chiar dacă la club domnește incertitudinea. Pe ce se bazează Marin Condescu: „Am deschis porțile în acest sens”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2019, 14:24 Campionat
Pandurii visează la promovare, chiar dacă la club domnește incertitudinea.** Pe ce se bazează Marin Condescu:

Cu toate că trece printr-o perioadă de incertitudine, a scăpat de retrogradare in extremis, după ce FIFA a decis anularea depunctării cu nouă puncte, Pandurii Târgu Jiu are vise mari pentru noul sezon de Liga 2, acolo unde lupta pentru promovare se anunță una foarte crâncenă, cu Rapid, „U” Cluj și Petrolul în prim-plan.

Chiar dacă a rămas fără unii dintre cei mai buni jucători din lot, plecați la FC Argeș sau Rapid, Pandurii își face gânduri pentru promovare. Faptul că echipa gorjeană va juca pe noul stadion în campionatul care începe în primul weekend din luna august le dă încredere oficialilor că altul va fi interesul față de Pandurii.

Marin Condescu, principalul creditor al clubului Pandurii și președintele Adunării Creditorilor, e convins că gruparea gorjeană și-a putea face un lot puternic în această vară în anumite condiții. „Dacă vom avea, și cred că se va realiza acest lucru, Primăria și Consiliul Județean lângă noi, dar și societățile private care vor veni ca și membri asociați la Pandurii, anul acesta vom forma o echipă puternică pentru a avea ca obiectiv promovarea. Domnul administrator special Marin Golea a deschis porțile clubului în acest sens pentru a primi noi acționari din zona privată alături de Pandurii”, spune Marin Condescu, citat de pandurul.ro.

După încheierea recentului sezon al Ligii 2, Pandurii s-a despărțit de Denis Brînzan, Andrei Blejdea și Robert Dănescu, toți trei semând cu FC Argeș, în timp ce George Tudoran și Gabriel Dodoi au ajuns la Rapid.

Momentan, Pandurii nu are stabilit o dată exactă pentru reunire, în timp ce inaugurarea stadionului din Târgu Jiu ar putea avea loc în luna iulie, deci înainte de începerea noului sezon al Ligii 2. Cât despre lotul și bugetul formației gorjene sunt multe necunoscute.

„Nu e nimic sigur nici în ceea ce privește bugetul și nici nucleul de jucători, dar, așa cum am procedat și anii trecuți, în lipsa unui buget adecvat, probabil vom aștepta până în ultima zi de transfer, că altă posibilitate nu avem. Între 24 iunie și 1 iulie vom stabili reunirea, dar eu aș dori pe 24 iunie, pentru că mai toate echipele din Liga 2 încep pe data de 24”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi, mult mai realist în privința situației prin care trece Pandurii.

Marius ANGHEL 19 Jun. 2019, 14:24 Campionat
Pe aceeași temă