Pandurii, pe loc retrogradabil! Echipa gorjeană a pierdut un nou joc pe teren propriu și a ajuns sub linia care asigură menținerea în Liga 2

Pandurii, pe loc retrogradabil!** Echipa gorjeană a pierdut un nou joc pe teren propriu și a ajuns sub linia care asigură menținerea în Liga 2

După patru remize consecutive, Pandurii Târgu Jiu a suferit prima înfrângere cu Marcel Ploaie pe banca tehnică. Echipa gorjeană a fost învinsă la Motru, chiar de ultima clasată, Foresta Suceava, și a rămas fără victorie pe teren propriu. Singurul gol al partidei de sâmbătă a fost marcat de Alessandro Masella, care, în minutul 61, a marcat printr-o lovitură de cap, din 6 metri.

Până la desciderea scorului, gazdele au avut mai mult inițiativa și au ratat mai multe ocazii, cele mai clari aparținându-le lui Adrian Șut (35) și Vlad Bujor (48), ultimul trimițând balonul, cu capul, în transversală. Și moldovenii au avut o bară, prin Matei, în minutul 73. S-a încheiat 1-0 pentru Foresta și Pandurii a ajuns la nouă partide consecutive fără victorie și a picat pe locul 16, retrogradabil!

„Am făcut un joc destul de bun, până la primirea golului. Ne-am creat destule ocazii de gol. N-am reușit să marcăm, Dacă o făceam în prima oră a jocului, alta ar fi fost soarta partidei. După ce am primit gol, n-am mai avut claritate, am jucat haotic, n-am mai avut limezimte și minte lucidă. Consider că rezultatul e nedrept. Luăm, în continuare, goluri prea ușor”, a declarant antrenorul Marcel Ploaie.

Urmează derby-ul orgoliilor

Echipa sa va juca etapa viitoare cu Luceafărul Oradea, club preluat de un grup de afaceri gorjeni, din anturajul lui Nicolae Sarcină, unul dintre „rivalii” lui Marin Condescu, președintele USMO. „Rivalitatea trebuie să fie între jucători, nu între patroni. Nu cred că vom avea o primă specială pentru acest joc. Cert e că noi mergem la Oradea să recuperăm punctele pierdute și să ieșim din subsolul clasamentului”, a conchis Ploaie

Una dintre societălile patronate de Nicolae Sarcină, SC Succes SRL, a fost, până de curând, sponsorul echipei Pandurii Târgu Jiu. Între timp, părțile au intrat în conflict, legat, în principal, de noile spații comerciale de la nou stadion din Târgu Jiu.

Din retur, Luceafărul Oradea s-ar putea muta în orașul de la malul Jiului!

PANDURII TÂRGU JIU – FORESTA SUCEAVA   0-1
Alessandro Masella 61′

Rz. Stanca (cpt.) – Homei, Brînzan (Vodă 46′), D. Lung, Al. Vasilescu – Dodoi (Durkovic 76′), Raiciu (Șendroiu 69′), Șut, D. Drugă – Cip. Rus, Bujor
Rezerve neutilizate: Ov. Jianu – Tudoran, D. Pîrvulescu, Celea
Antrenor: Marcel Ploaie

Began – O. Onofraș, Masella, Diallo, Belevschi – Vl. Stănescu, Acolatse (Boumina 25′) – Renquin, Cerlincă, R. Sumanariu (Coroamă 73′) – M. Matei (cpt.)(Dali Amar 87′)
Rezerve neutilizate: Seb. Bîlbă – Bosânceanu, Prisăcaru, Pappoe
Antrenor: Florentin Petre

Stadion: Minerul (Motru – Gorj); Spectatori: 200; Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenți: Ovidiu Timar (Marghita) și Casian Băla (Arad).

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă