Pandurii e pe cale să rămână fără antrenor după doar o etapă. Ce i-a transmis Mihai Teja lui Condescu după meciul de la FC Argeș și la ce echipă din Liga 1 ar putea ajunge

Marius ANGHEL 05 Aug. 2017, 21:57 Campionat

Un singur meci oficial, atât ar putea să o conducă Mihai Teja pe Pandurii în acest sezon al Ligii 2. Antrenorul care joi a semnat pe un an cu echipa gorjeană și sâmbătă dimineață a fost prezent la Pitești la meciul cu FC Argeș a anunțat conducătorii clubului după partidă că a primit o ofertă mai avantajoasă și să ia în calcul o eventuală despărțire. Înțelegerea dintre Teja și Marin Condescu era ca în cazul în care antrenorul primește o ofertă mai avantajoasă să fie lăsat să plece. Lucru care s-ar putea îndeplini în acest weekend.

După două săptămâni în care a pregătit echipa pentru campionatul Ligii 2, Ștefan Nanu pleca de la Pandurii, fiindcă nu voia să semneze cu clubul care în acel moment avea în mare parte doar juniori și multe incertitudini. Mihai Teja a fost apoi convins să vină la formația gorjeană, iar de pe 17 iulie și până acum, adică în aproape trei săptămâni, a format un lot competitiv și a pus la punct echipa pentru prima etapă. Contractul l-a semnat tocmai joi, 3 august, după ce primise ultimatum din partea administratorului special Marin Golea.

La Pitești nu a luat loc pe bancă și nu a vrut să vină la conferința de presă

La meciul cu FC Argeș, de sâmbătă dimineață, încheiat la egalizate, scor 0-0, Mihai Teja a fost însă trecut de formă pe foaia de joc a echipei sale, deoarece antrenorul nu a luat loc pe banca tehnică, acolo unde s-au aflat în schimb secunzii săi, Dorian Gugu și Marcel Ploaie. Teja a luat loc în tribună, iar la pauză și la final de joc a mers în vestiar să le vorbească jucătorilor. Invitat la conferința de presă, Teja a refuzat să apară în fața jurnaliștilor și l-a trimis să dea explicați după joc pe Dorina Gugu.

Condescu: „Dacă va avea o ofertă mai favorabilă nu îl ținem cu forța”

Contactat de Liga2.ro, Marin Condescu, președintele USMO, a confirmat că Mihai Teja are o ofertă și că ar putea pleca de la Pandurii. Șeful clubul gorjean așteaptă să vadă dacă Teja acceptă oferta superioară primită, însă spune că are înlocuitor în această situație, pe secundul Marcel Ploaie.

„Noi am vorbit de prima dată când a venit că dacă are o ofertă mult mai bună decât la Pandurii o să ne înțelegem. Dacă va avea o ofertă mai favorabilă nu îl ținem cu forța. Acum a primit o ofertă și a spus că nu a luat o decizie, dar să ținem cont de ea. Încă nu a plecat, dar dacă se concretizează oferta pe care a primit-o îi dăm voie să plece, că așa a fost înțelegerea. A făcut treabă bună până acum la noi, a făcut echipa cât de cât închegată, antrenamentele. Ploaie rămâne în continuare la echipă, la fel și Gugu. Gugu e veșnic, e din Târgu Jiu, e al echipei. El a fost și cu Flavius Stoican, este omul nostru de continuitate. E clar că până luni se va concretiza ceva pentru el. Nu știu unde, dar și dacă aș cunoaște nu aș spune, că nu am niciun drept”, a spus Marin Condescu.

Mihai Teja are telefonul închis și nu am putut lua legătura cu el.

Teja la Juventus?

Singura echipă care are un start slab de sezon de Liga 1 și despre care se zvonește că ar dori să își schimbe antrenorul este Juventus București. Nou-promovata e pregătită de doi ani de Daniel Oprița, însă în primele patru etape din Liga 1 a obținut doar un punct.

Pandurii a evoluat în următoare formulă în meciul cu FC Argeș: Rz. Stanca (cpt.) – Vodă, D. Ciobanu, D. Lung, Drugă (Al. Vasilescu 70′), D. Pîrvulescu (Raiciu 53′), Zaina, Cocîrlă (Dodoi 58′), R. Trifu, Cip. Rus, Șendroiu. Rezerve neutilizate: Ov. Jianu – Celea, Brînzan, Bujor.

Ce a spus secundul Dorian Gugu la conferința de presă de după meciul cu FC Argeș:

Teja a figurat ca antrenor principal la Pandurii în meciul cu FC Argeș, chiar dacă nu a stat pe bancă.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 05 Aug. 2017, 21:57 Campionat
Pe aceeași temă