Olimpia, la a doua înfrângere pe teren propriu în acest sezon. Csik: „Merităm criticile și le acceptăm atât eu, cât și jucătorii”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Apr. 2015, 12:12 Actualizat: 19 Apr. 2015, 12:13 Campionat

Olimpia Satu Mare a înregistrat sâmbătă, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Seriei a II-a, cea de-a doua înfrângere de pe teren propriu din acest sezon. Jucătorii lui Tiberiu Csik au pierdut cu 2-4 meciul cu CS Mioveni și rămân pe locul 6, acolo unde cel mai probabil vor încheia și sezonul.

Lipsa mizei la meciul dintre Olimpia și CS Mioveni s-a văzut mai mult la gazde. Sătmărenii au fost întotdeauna în cursa de egalare, iar în final s-au trezit înfrânți la un scor ușor umilitor. Sălăgeanu (18) și-a readus echipa în joc după ce Răuță (13) deschisese scorul, iar Cădar (90) doar a mai micșorat din diferență după ce Honciu (77) și Năstăsie (86) îl învinseseră și ei pe Anca-Trip. Ca înfângerea să fie și mai grea, Honciu (90+3) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în ultimul minut de joc.

La final jocului, Tiberiu Csik a declarat că el și jucătorii merită criticile după această nouă înfrângere. „Nu există concentrare sau atenția sporită, iar echipa cu care am jucat astăzi a profitat imediat de greșeli și ați văzut ce s-a întâmplat. Noi nu am profitat de loviturile libere foarte bine bătute de Sălăgeanu și am pierdut meciul și merităm criticile și le acceptăm atât eu, cât și jucătorii. Onicaș, din punct de vedere defensiv nu a făcut astăzi un joc strălucit sau bun, nici Bic nu a jucat ca săptămâna trecută”, a spus, citat de satumareonline.ro, Csik, care a ținut să precizeze și diferențele dintre Olimpia și CS Mioveni: „Vedeți și voi cu cine jucăm. Mioveniul a venit cu două zile înainte, dar au condiții… teren nou, stadion nou, să nu mai vorbesc financiar și ar trebui să ne vedem și noi de lungul nasului unde suntem. Suntem pe locul 6, se putea poate și mai bine cu mine sau fără mine. Trebuie să subliniez care sunt condițiile de la noi față de restul echipelor din această serie. Terenul nostru este de 50 de ani, e la fel cum a fost când a început să se joace fotbal pe el, iar băieții poate că ar trebui să fie motivați financiar…”.

Olimpia Satu Mare rămâne cu 26 de puncte acumulate și are șanse mici să părăsească ultimul loc al play-off-ului Seriei a II-a, Unirea Tărlungeni având în fața un avantaj de opt puncte. CS Mioveni acumulează 37 de puncte, urcă pe locul 4 și s-a apropiat la doar două puncte de următoarele două clasate: FC Olt și Metalul Reșița.

Runda viitoare, Olimpia joacă la Reșița, iar CS Mioveni la Tărlungeni.

Foto: satumareonline.ro

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Apr. 2015, 12:12 Actualizat: 19 Apr. 2015, 12:13 Campionat
Pe aceeași temă