OFICIAL | Petrolul a rezolvat problema antrenorului. Cornățeanu rămâne la conducere

Octavian Vasilescu 19 Dec. 2018, 18:23 Campionat
OFICIAL | Petrolul a rezolvat problema antrenorului.** Cornățeanu rămâne la conducere

Petrolul Ploiești a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că Mugurel Cornățeanu va conduce echipa și în 2019. Acesta a condus lotul în ultimele două etape din 2018, 1-0 cu Sportul Snagov și 5-1 cu CS Balotești, și o va face și începând cu partea a doua a sezonului, când nu va mai fi interimar, ci antrenor principal.

Petrolul a fost antrenată în acest sezon de Leo Grozavu, Octavian Grigore și Mugurel Cornățeanu.

„Mugurel Cornățeanu a fost confirmat în funcția de antrenor principal al FC Petrolul Ploiești

După ce a condus echipa în ultimele două jocuri oficiale din 2018, ambele încheiate cu victorii, Mugurel Cornățeanu a fost confirmat, până la finalul sezonului, în funcția de antrenor principal al FC Petrolul Ploiești.

În vârstă de 46 de ani și deținător al Licenței UEFA PRO, Mugurel Cornățeanu se află la Petrolul de la începutul actualei stagiuni, îndeplinind rolul de antrenor secund în mandatele lui Leo Grozavu și Octavian Grigore.

Fost jucător la Farul Constanța, Callatis Mangalia, Steaua și, în Belgia, la Lokeren, Beveren și Turnhout, Cornățeanu a lucrat, ca antrenor, la Callatis Mangalia, Farul Constanța, Viitorul Constanța, Dinamo II, FC Botoșani, Concordia Chiajna și Voința Tr. Măgurele.

Mult succes, Mugurel Cornățeanu”, se arată în comunicatul emis de Petrolul Ploiești.

După 21 de etape, Petrolul Ploiești împarte locul secund cu Academica Clinceni, ambele având 45 de puncte. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte. Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște stau la pândă, având câte 44 de puncte. Nici FC Argeș nu e departe, ocupând locul 6, cu 41 de lungimi.

Octavian Vasilescu 19 Dec. 2018, 18:23 Campionat
Pe aceeași temă