Meci pentru primul loc! Mesajul golgheterului Cristian Cherchez înaintea derby-ului dintre primele două clasate din Liga 2: Chindia – Sportul Snagov

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 23 Oct. 2018, 12:22 Campionat
Meci pentru primul loc!** Mesajul golgheterului Cristian Cherchez înaintea derby-ului dintre primele două clasate din Liga 2: Chindia - Sportul Snagov

Chindia va susține, duminică, de la ora 12:00, pe teren propriu, probabil cel mai important meci din etapele de campionat rămase de jucat în 2018. Pe „Eugen Popescu” vine Sportul Snagov, liderul-surpriză al Ligii a 2-a, formație care în ultimii ani a evoluat sub alte titulaturi, respectiv Damila Măciuca și Metalul Reșița.

Chindia vine după șase victorii consecutive, iar un succes în weekend ar propulsa-o pe prima poziție a clasamentului, unde s-a aflat și la finalul lunii august, după etapa a 3-a. În schimb, Snagovul vine după primul eșec înregistrat în acest sezon, 0-2 la Pandurii, urmat de un succes cu 3-0 cu Metaloglobus. Însă gruparea ilfoveană e măcinată în aceste momente de grija că și-ar putea pierde antrenorul. Laszlo Balint e dorit atât de Petrolul, cât și de „U” Cluj, cu aceștia din urmă ajungând la un acord, însă s-a lovit de refuzul conducătorilor Sportului.

În ultimul joc oficial, roș-albaștrii au câștigat la Clinceni, 1-0 cu Academica, singurul gol al meciului fiind reușit de Cristian Cherchez (40). „A fost un meci destul de greu. Știam la ce să ne așteptăm și cât trebuie să ne luptăm pentru cele trei puncte. Îmi pare rău că am luat cartonașul ăla roșu stupid cu Ripensia, dar mă bucur că am revenit cu gol și am ajutat echipa să câștige”, a vorbit golgheterul Chindiei după victoria din Ilfov.

Cherchez a înscris nouă goluri în actuala ediție de campionat, ocupând locul 2 în clasamentul golgheterilor. „Îi așteptăm pe suporteri în număr mare la stadion”, e mesajul atacantului pentru microbiștii din Târgoviște, înaintea derby-ului cu Snagov.

Înaintea meciului direct din etapa a 14-a, Sportul Snagov are cu un punct mai mult decât Chindia, 30 față de 29. Pe locul 3 este Academica Clinceni, cu 27 de puncte.

VIDEO – Declarații Cristi Cherchez după meciul de la Clinceni și golul din meciul cu Academica:

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 23 Oct. 2018, 12:22 Campionat
Pe aceeași temă