Massone trebuie să aducă un million de euro și poate lua Rapidul. Zamfir: „Tratativele sunt finalizate”

Mihai Andries 11 Jul. 2014, 07:50 Campionat
Massone trebuie să aducă** un million de euro și poate lua Rapidul. Zamfir:

Negocierile dintre Adrian Zamfir și Angelo Massone pentru preluarea acțiunilor clubului de către italian sunt finalizate. Singurul pas care mai trebuie îndeplinit este o scrisoare de garanție bancară pe care Massone trebuie să o prezinte.

„Angelo Massone este singura și cea mai bună soluție pentru Rapid în momentul de față. Tratativele sunt finalizate. Acum este necesar ca dânsul să prezinte o scrisoare de garanție prin care să asigure un venit de cel puțin un million de euro necesar sezonului ce va urma. Acestor bani li se vor adăuga celelalte venituri provenite din banii de la televiziune și sponsorizări”, a declarat Adrian Zamfir pentru ProSport. Actualul deținător al acțiunilor clubului giuleștean a completat: „În momentul de față este vorba doar despre procedura prin care banca să emită această scrisoare”. Cristina Andronache, administratorul judiciar al clubului este cea care va avea ultimul cuvânt în realizarea tranzacției.

Primul meci oficial al Rapidului din acest sezon este cel din turul preliminar al Cupei Ligii contra lui CSU Craiova. Partida va avea loc pe stadionul Giulești pe 16 iulie. Pentru Rapid stabilirea acționariatului este prioritară în condițiile în care în sezonul 2014-2015 vor retrograda șase echipe, iar Rapid nu are încă lotul conturat. După plecarea lui Viorel Moldovan, de pregătirea echipei se ocupă Marian Rada, cel care ocupă postul de director tehnic al clubului.

Articol scris de Ovidiu DUMITRESCU

Mihai Andries 11 Jul. 2014, 07:50 Campionat
Pe aceeași temă