Lunea neagră pentru antrenorii din Liga 2. Un al treilea tehnician a fost demis. După FC Argeș și Pandurii, și CS Mioveni își schimbă principalul

Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 18:02 Campionat
Lunea neagră pentru antrenorii din Liga 2. Un al treilea tehnician a fost demis.** După FC Argeș și Pandurii, și CS Mioveni își schimbă principalul

Etapa a 15-a a Ligii 2 s-a dovedit până acum fatală pentru trei antrenori. Luni, conducerile a trei cluburi care sâmbătă au pierdut cu 1-0 au decis să facă schimbări pe banca tehnică. De dimineață, FC Argeș a anunțat că renunță la Iordan Eftimie și Iulian Crivac și va merge pe mâna intermediarilor Augustin Eduard și Paul Ciobanu, după-amiază Pandurii Târgu Jiu l-a demis pe Marcel Ploaie și l-a înlocuit pentru următorul joc cu Adrian Laurențiu Bogoi, ca pe seară CS Mioveni să renunțe la Gheorghe Mihali în favoarea lui Eugen Neagoe.

Mihali: „Nu mă așteptam niciodată, nici în visele urâte să fiu schimbat!”

Mihali a condus antrenamentul de astăzi, în vederea următorului meci din campionat, cel de miercuri de la Clinceni, iar la finalul ședinței de pregătire a fost anunțat de șefii clubului că nu mai e dorit la echipă. Termenii rezilierii contractului îl țin, deocamdată, încă pe Mihali antrenor la Mioveni, însă cu siguranță acesta nu va mai sta pe margine la jocul cu Academica.

Înfrângerea de sâmbătă de pe teren propriu, 0-1 cu Metaloglobus București, a nemulțumit conducerea clubului din Mioveni, care astăzi a decis să se despartă de Gheorghe Mihali, antrenorul pe care îl numiseră în funcția de principal în urmă cu cinci etape, după plecarea lui Adrian Mihalcea la națională.

„Sunt supărat, sunt dezamăgit! De ce am fost schimbat? Am pierdut doar două meciuri din opt și echipa este în obiectiv! OK, am pierdut acasă, și eu am zis că a fost un rezultat rușinos. Dar ce să faci, să o bag eu în poartă, am avut cinci situații clare de gol… Dacă erau lucrurile OK, era altceva, dar se știe că și jucătorilor le stă mintea în altă parte. Și felul cum am fost dat afară… fac antrenament, fac lotul pentru meciul de miercuri și apoi mă anunță că nu mai sunt antrenor. Niciodată nu o să se poate face treabă dacă se face ziua ce se visează noaptea! În toată perioada asta mi-au lipsit două lucruri: jucătorii plătiți la timp și șansa la ultimul meci. În rest am avut totul, și teren de antrenament foarte bun, și condiții. N-am avut ce să le reproșez! Ghinionul meu a fost că am avut jucători accindentați, în special Burnea și Ivan. Dacă erau ei, nu pierdeam în ultima etapă acasă! Nu mă așteptam niciodată, nici în visele urâte să fiu schimbat! Am revăzut meciul, am pierdut, dar de aici să dai afară și să faci din țânțar armăsar…”, a comentat Gheorghe Mihali decizia conducerii de a-l demite.

Mihali a condus CS Mioveni în opt meciuri, atât de campionat, cât și de cupă. În timp regulamentar de joc a obținut două victorii, patru egaluri (două transformate în victorii în urma loviturilor de departajare) și două înfrângeri.

În acest sezon, CS Mioveni i-a avut antrenori pe Florin Marin (etapele 1-6), Adrian Mihalcea (7-9), respectiv Gheorghe Mihali (10-15), iar acum se apropie de numirea lui Eugen Neagoe, tehnician cu care șefii clubului au luat deja legătura și de la care așteaptă un răspuns final cel târziu mâine.

Miercuri, în etapa a 16-a, intermediară, CS Mioveni joacă în deplasare, de la ora 14:00, cu Academica Clinceni.

Rezultate înregistrate de CS Mioveni cu Gheorghe Mihali antrenor:

Etapa 10: Ripensia – CS Mioveni 0-1
turul 4 cupă: ACS Șirineasa – CS Mioveni 1-1, 2-4 d.l.d.
Etapa 11: CS Mioveni – ASA Târgu Mureș 2-1
Etapa 12: Dacia Unirea Brăila – CS Mioveni 2-2
Etapa 13: CS Mioveni – FC Argeș 0-0
16-imi cupă: Petrolul – CS Mioveni 1-1, 3-4 d.l.d.
Etapa 14: Chindia Târgoviște – CS Mioveni 3-0
Etapa 15: CS Mioveni – Metaloglobus  0-1

8 este locul ocupat de CS Mioveni în campionatul Ligii 2 după desfășurarea a 15 etape

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 18:02 Campionat
Pe aceeași temă