Iordan Eftimie, demis de la FC Argeș. Echipa piteșteană și-a numit doi interimari

Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 10:38 Campionat

Înfrângerea de sâmbătă înregistrată de FC Argeș la Balotești, scor 0-1, în etapa a 15-a a Ligii 2, rezultat care a dus la al optulea meci consecutiv fără victorie pentru echipa piteșteană, în timp regulamentar, atât în campionat, cât și în cupă, i-a fost fatală antrenorului Iordan Eftimie. Contestat de suporteri la fiecare joc susținut de FC Argeș, principalul formației alb-violete a fost demis de Consiliul de Administrație al clubului. Alături de Eftimie, și „secundul” Iulian Crivac a fost demis. Ambii fuseseră numiți în aceste funcții în vară, după ce Nicolae Dică și stafful său promovaseră echipă în Liga 2, iar apoi au plecat la FCSB.

De pregătirea echipei, cel puțin pentru următorul meci, se vor ocupa Augustin Eduard și Paul Ciobanu, cei doi antrenori care au pregătit până acum grupa de Juniori A a clubului. Debutul acestora ca interimari la FC Argeș va avea loc miercuri, de la ora 14:00, pe teren propriu, cu CS Afumați.

„Augustin Eduard și Paul Ciobanu, antrenori interimari!

Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș a analizat rezultatele echipei din cele 15 etape al acestui tur de campionat și a decis schimbarea din funcție a antrenorilor Iordan Eftimie și Iulian Crivac. De pregătirea echipei se vor ocupa Augustin Eduard și Paul Ciobanu care au fost numiți antrenori interimari. Cei doi tehnicieni au pregătit până acum grupa de Juniori A a clubului nostru având rezultate destul de bune. Primul meci oficial pentru Eduard și Ciobanu va fi partida cu CS Afumați, de miercuri, de la ora 14, de pe stadionul Nicolae Dobrin”, e anunțul clubului piteștean.

La finalul meciului de sâmbătă de la Balotești, Eftimie a avut un conflict verbal cu suporterii piteșteni care au făcut deplasarea în comuna ilfoveană. De altfel, antrenorul a fost contestat aproape la fiecare meci în acest sezon, însă nu și-a prezentat demisia, chiar dacă a anunțat în dese rânduri că dacă nu mai e dorit nu ține de scaun.

După 15 etape, FC Argeș se află pe locul 10 în Liga 2, cu 19 puncte acumulate, cu trei puncte peste ultima echipă care ar retrograda. Sub conducerea lui Eftimie, echipa piteșteană a înregistrat patru victorii, șapte egaluri și patru înfrângeri, având un golaveraj pozitiv: 15-11, însă printre cele mai slabe atacuri în campionat. În Cupa României, FC Argeș a remizat 2-2 cu ACSO Filiași și a eliminat-o la penalty-uri pe echipa din Liga 3, în timp ce în 16-imi a pierdut cu 1-2 în fața prim-divizionarei CSM Poli Iași.

FC Argeș este al 12-lea club din Liga 2 care își schimbă antrenorul în primele 15 etape.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 10:38 Campionat
Pe aceeași temă