Hora bucuriei lângă Turnul Chindiei! Târgoviștea e pe podium!

27 Nov. 2011, 19:46 Campionat
Hora bucuriei lângă Turnul Chindiei!** Târgoviștea e pe podium!

Cinci remize și trei sferturi dintr-a șasea înregistra Chindia pe teren propriu în minutul 78 al meciului cu Luceafărul. Moment în care Silviu Dumitrescu avea să opereze ultima modificare: Radu în locul lui Dobre, până atunci unul dintre cei mai activi oameni de pe teren.

Tribuna murmură, ba chiar sunt și câțiva care vociferează la adresa antrenorului. De lângă oficială, răzbate un „Să vedeți că Radu o bagă azi”.

Atacantul Chindiei n-a jucat multe minute în tur, iar de înscris înscrisese doar în egalul din debutul sezonului, 1-1 cu Bistrița. După două șprinturi energice pe flancul stâng, cu elanul dat și de peste 2.000 de suflete pe jumătate înghețate, vârful crescut de Steaua a dat lovitura, pentru liniștea Târgoviștei: reluare splendidă, cu călcâiul, din trei metri, pentru trei puncte care duc Chindia pe locul… trei !

Și ca impresia finală să fie excelentă – că doar ultima contează, nu-i așa ? – Verdeș a semnat golul sezonului pe Eugen Popescu, șut fabulos de la aproape 30 de metri, peste Miron și peste toate ratările care au văduvit Chindia de puncte importante în propriul fief. Ratări importante fuseseră și cu Luceafărul, poate cea mai modestă echipă văzută la Târgoviște în Liga a II-a, dacă ne referim strict la aspectul ofensiv.

Ultimul fluier a declanșat hora bucuriei pentru jucătorii lui Gică Popescu, parcă o re-editare a fiestei de acum cinci luni și jumătate, de la Plopeni. De atunci s-au schimbat însă multe, președinte executiv, antrenori, chiar și ceva jucători, dar cel mai important, nivelul competiției. Dintr-o nou-promovată în eșalonul secund, cu obiectiv menținerea în serie, Chindia visează frumos, ajutată, e drept, și de ipotezele privind licențierea actualelor fruntașe.

Gică Popescu, președinte onorific Chindia: „E o victorie importantă. Mulțumim publicului care i-a susținut pe băieți pe tot parcursul acestui sezon.”

Bobi Verdeș:„Dedic golul baiețelului meu, familiei și suporterilor Chindiei. Vom avea o iarnă liniștită”.

24 de puncte a obținut Chindia Târgoviște în turul campionatului

articol scris de Ionuț MARIN
foto: photochic.ro

27 Nov. 2011, 19:46 Campionat
Pe aceeași temă