Gheorghe Mihali, prezentat oficial la CS Mioveni. „Este o provocare mare și pentru mine. Am încredere că vom face o figură frumoasă”

Marius ANGHEL 28 Sep. 2017, 20:09 Campionat
Gheorghe Mihali, prezentat oficial la CS Mioveni.**

CS Mioveni și-a prezentat, astăzi, oficial noul antrenor. În locul lui Adrian Mihalcea pe banca tehnică va continua ca principal fostul său secund Gheorghe Mihali. Acesta va debuta în noua funcție în meciul din deplasare de sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Ripensia, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2.

„S-au derulat evenimente neașteptate și pentru noi, în săptămâna trecută. După cum se știe, după demisia lui Florin Marin, ne-am orientat către o nouă conducere și am ales pe Adrian Mihalcea și Gică Mihali. Speram să fie o perioadă lungă de colaborare. Ne-a luat însă prin surprindere oferta lui Mihalcea de la echipa națională, dar nu puteam să ne opunem, pentru că echipa națională e echipa națională și orice antrenor așteaptă să fie acolo, chiar și secund. Așa că am căzut de acord cu Mihalcea să ne înțelem amiabil. După plecarea lui ne-am reorientat rapid și am găsit soluții în curtea proprie. Am stabilit, astfel, ca de pregătirea echipei să se ocupe Gică Mihali, Mihai Olteanu și Iulian Ilie. Gică nu are nevoie de prezentare, este fost internațional român, cu multe meciuri la echipa națională. A fost antrenor secund, dar avem încredere că Gică va avea o perioadă frumoasă la Mioveni, cu rezultate notabile pentru echipă. Îmi doresc să fim pe locurile fruntașe, iar în Cupă, să facem o figură bună, deși am căzut cu o echipă incomodă, liderul Seriei a 4-a din Liga a 3-a”, a spus la conferința de presă Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al CS Mioveni.

„Mulțumesc pentru încrederea acordată. Este o provocare mare și pentru mine, știu că Mioveniul nu este o echipă ușoară și foarte mulți își doresc să antreneze aici. Poate am avut și șansa că am venit aici acum două săptămâni cu Mihalcea. Am încredere că vom face o figură frumoasă. Mergem cu încredere la Timișoara la o echipă care a promovat anul acesta și care joacă fotbal. Cel mai important este să fim foarte bine organizați pentru a avea un rezultat bun! Din păcate, avem probleme de lot, Năstăsie fiind în continuare accidentat și probabil că de-abia peste două săptămâni va fi refăcut, iar Eduard Florescu are ceva mai complicat și de-abia luni va reintra la pregătire. Sânt doi jucători foarte importanți pentru noi. Nici Edi Stoica nu va putea juca așa, va trebui să improvizăm”, a spus, citat de pagina de facebook a CS Mioveni, Gheorghe Mihali, antrenor antrenor principal al echipei argeșene.

Fostul fundaș central al echipelor Olt Scornicești, Inter Sibiu, Dinamo sau EA Guingamp, Gheorghe Mihali, a antrenat în cariera sa echipe precum CSM Focșani sau Universitatea Cluj, iar ca secund a colaborat fie cu Dorinel Munteanu, la CFR Cluj și FC Argeș, Ion Marin, la Al Ettifag sau Dubai CSC, și, mai nou, cu Adrian Mihalcea, cu acest din urmă atât la UTA Arad, cât și la CS Mioveni, ambele în primele etape ale acestui sezon de Liga 2.

CS Mioveni a rămas fără antrenorul Adrian Mihalcea, numit în urmă cu două săptămâni, după ce acesta a acceptat să îi fie secund lui Cosmin Contra la naționala României. Mihalcea a condus echipa în ultimele trei etape, în meciurile din rundele 1-6.

După nouă etape desfășurate în Liga 2, CS Mioveni se află pe locul 7, cu 14 puncte, și acum va avea al treilea antrenor principal, după ce până acum a fost condusă de Florin Marin (etapele 1-6) și Adrian Mihalcea (etapele 7-9).

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 28 Sep. 2017, 20:09 Campionat
Pe aceeași temă