CS Mioveni rămâne din nou fără antrenor. Adrian Mihalcea va fi secundul lui Cosmin Contra la naționala României. „E o oportunitate pe care toți antrenorii și-ar dori-o”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 20:56 Campionat
CS Mioveni rămâne din nou fără antrenor.** Adrian Mihalcea va fi secundul lui Cosmin Contra la naționala României.

Numit antrenor principal la CS Mioveni înaintea etapei a 7-a, după demisia lui Florin Marin, Adrian Mihalcea (41 de ani) se va despărți rapid de echipa argeșeană, după doar trei meciuri petrecute pe banca tehnică. Fostul atacant al lui Dinamo a fost ofertat să îi fie secund lui Cosmin Contra la naționala României și a acceptat propunerea. Astfel, după jocul de mâine cu Luceafărul Oradea, de la ora 11:00, Mihalcea își va lua la revedere de la jucătorii Mioveniului, iar conducătorii clubului vor fi nevoiți să caute un nou antrenor principal, al treilea în acest start de sezon.

După ce în etapele 1-6 a fost antrenorul UTA-ei, Adrian Mihalcea se va despărți de CS Mioveni după ce a condus-o în meciurile din etapele 7-9. La argeșeni a debutat ca antrenor cu un succes clar în jocul de pe teren propriu cu Știința Miroslava, scor 5-1, weekendul trecut a pierdut surprinzător la Suceava, 0-2 cu Foresta, iar mâine va sta pentru ultima dată pe banca Mioveniului, acasă, în partida cu Luceafărul Oradea.

„Merg în echipa lui Contra. Sunt onorat de acest fapt de a lucra la naționala României. E o oportunitate pe care toți antrenorii și-ar dori-o. Îmi doresc să ajungem să ne îndeplinim obiectiv, așa din scurt”, a spus, pentru Liga2.ro, Adrian Mihalcea, care le-a mulțumit conducătorilor clubului din Mioveni că l-au lăsat să plece la națională: „Nu a fost bine pentru ei, dar le mulțumesc că m-au înțeles”.

În cariera sa de antrenor, Adrian Mihalcea a condus echipele: Unirea Slobozia (iunie 2013 – februarie 2015), ACS Berceni (martie 2015 – mai 2015), Dunărea Călărași (ianuarie 2016 – iunie 2017), UTA Arad (iunie 2017 – septembrie 2017) și CS Mioveni (septembrie 2017), toate din Liga 2.

Adrian Mihalcea și Jerry Gane, secunzii lui Contra

Adrian Mihalcea nu va fi însă singurul secund ai lui Cosmin Contra la naționala României. Celălalt colaborator al fostului antrenor al lui Dinamo este secundul său de la echipa bucureșteană, Ionel Gane.

„Stafful tehnic va fi format din Jerry Gane și Adi Mihalcea, antrenori secunzi, iar Javi Reyes va fi preparator fizic. Pentru postul de antrenor cu portarii am avut câteva interviuri, rămâne de văzut pe cine vom alege”, a spus Contra în cadrul conferinței de presă de la Casa Fotbalului în care a fost prezentat oficial ca selecționer.

Astăzi, 22 septembrie, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a validat acordul de reziliere a contractului fostului selecționer Christoph Daum și a acceptat în unanimitate propunerea Administrației FRF de numire a lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale. Fostul antrenor al lui Dinamo a semnat un contract care se întinde până la finalul campaniei de calificare la EURO 2020.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 20:56 Campionat
Pe aceeași temă