Gazul s-a stins la Tărlungeni! Elevii lui Dan Bona au produs surpriza etapei

Marius ANGHEL 22 Nov. 2015, 16:51 Campionat

Unirea Tărlungeni a obținut o victorie imensă, scor 2-0, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 15-a, cu principala favorită la promovare din Seria a II-a a Ligii 2, Gaz Metan Mediaș. Chiar dacă Mediașul are un lot net superior valoric, determinarea brașovenilor, inspirația lui Petra și gafa lui Greab au dus la o victorie a celor de la Tărlungeni.

După un început bun al oaspeților, care au avut câteva ocazii la poarta lui Muțiu, excelent în acest joc, brașovenii au echilibrat jocul. În partea secundă, elevii lui Dan Bona au marcat golurile victoriei prin Petra (”58), după o acțiune personală finalizată cu un șut la colțul lung – bară gol, iar cinci minute mai târziu, Șerban a înscris după o greșeală imensă a portarului Greab, care a scăpat mingea în față după un corner executat de Sorin Marin!

În urma acestei victorii, Unirea urcă pe locul 12 ce asigură prezența în play-out, în timp ce Mediașul a cedat primul loc în Seria a II-a.

„O victorie imensă. Am avut încredere că vom putea da o replică bună celor de la Gaz Metan Mediaș. Este o victorie meritată și țin să-i felicit pe jucători pentru modul în care au jucat. Îmi pare rău pentru punctele pierdute cu UTA, cu Bihorul… Suntem pe un drum bun, mai sunt trei etape și sper să mai obținem puncte”, a declarat antrenorul Dan Bona la finalul meciului.

Etapa viitoare, Unirea Tărlungeni va juca miercuri, de la ora 17:00, în deplasare, cu Universitatea Cluj.

UNIREA TĂ‚RLUNGENI    2
GAZ METAN MEDIAȘ        0

Petra ”58, I. Șerban ”63

Muțiu – Vlăsceanu, I. Șerban, Forika, Seb. Bucur – M. Popescu – S. Marin (cpt.)(Vasiloi ”92) – Minciună, M. Burlacu, Petra – Chirciu (Petrean ”75, G. Monea ”88)
Rezerve neutilizate: Dănălache – Podlesnîi, Păduraru, L. Nicolae
Antrenor: Dan Bona

Greab – M. Stancu, Elton De Oliveria, Abrudan (cpt.), Trif – I. Cristea, Bic (Vitinho ”75) – Al. Munteanu, Romeo (Llullaku ”46), Figliomeni – Buziuc (Băjenaru ”46)
Rzerve neutilizate: Botoșer – Buzean, Florean, D. Olaru
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: Unirea (Tărlungeni); Spectatori: 200; Arbitru: Omar Cristian Dumitrică 3 (Craiova); Asistenți: Mihai Marius Marica 3 (Bistrița) și Marius Florin Badea 3 (Râmnicu Vâlcea). Jucătorul meciului: Vasile Petra 3.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Istvan BERTALAN

Marius ANGHEL 22 Nov. 2015, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă