Faze de cascadorii râsului la Constanța. Meciul SSC Farul – CS Mioveni, marcat de două gafe incredibile

Marius ANGHEL 04 Nov. 2018, 09:46 Campionat

Meciul dintre SSC Farul și CS Mioveni, desfășurat sâmbătă după-amiază, la Constanța, în etapa a 15-a a Ligii 2, și încheiat la egalitate, scor 3-3, a fost marcat de câteva gafe incredibile, și de o parte, dar și de cealaltă. Faze de cascadorii râsului care au influențat rezultatul final.

Prima s-a consemnat încă din minutul 4, atunci când Mioveniul a și reușit să deschidă scorul. După o degajare din dreapta propriului careu a lui Celea, Twumasi a prelungit înapoi pentru ieșirea goalkeeperului Farului, numai că Mihai Popa a luftat incredibil la 16 metri și i-a permis lui Valentin Balint, inspirat că a alergat înspre adversar, să preia și să marcheze în poarta goală. Lui Balint i-au tremurat puțin genunchii, fiindcă s-a dus până la un metru de linie pentru a trimite cu latul în plasă, deși recuperarea a făcut-o la 10 metri.

A doua gafă a avut un rol important în stabilirea scorului final. În minutul 71, la un șut al lui Sabangeanu de la 25 de metri ușor lateral dreapta către colțul lung, Croitoru respinge de lângă bară în lateral, acolo unde se afla Grigoraș, care a întors din trei metri în fața careului mic. Eduard Stoica a ajuns primul la minge, iar decizia sa a fost una șocantă, trimițând puternic cu latul către propria poartă, însă a avut noroc că pe direcție se afla coechipierul Burnea, care a respins cu capul. Balonul a ajuns apoi din nou la 6 metri, de unde Nicolae Moise a reluat din prima și a trimis su transversală peste Burnea și Kilyen, aflați tot pe linie.

Eduard Stoica a fost pe punctul de a-și înscrie un autogol de toată frumusețea, execuția sa fiind de neînțeles, având în vedere că nu-l presa nimeni. Fundașul Mioveniului avea chiar un moral bun, după ce în minutul 45+3, fix înainte de fluierul final al primei reprize, reușea să înscrie pentru 2-1. Atunci deviase cu capul pe spate, peste Twumasi și Frîncu, la colțul lung, lângă bară, o minge centrată de Ayza dintr-o lovitură liberă de pe dreapta.

Golul de 1-1 l-a reușit Marius Fotescu (40), cu un șut năpraznic din 13 metri central, lângă bara din dreapta, Croitoru sărind doar pentru poze, însă „nemirosint” balonul.

3-1 a făcut Ionuț Rădescu în minutul 52, când a țâșnit la colțul lung și a înscris din aproapiere, printre portar și bară, după ce același Eduard Stoica pătrunsese în careu pe stânga și centrase prin spatele apărării.

Iar o altă reușită a meciului de la Constanța i-a aparținut lui Georgian Păun în minutul 67, pentru 2-3, când a reluat din prima, din drop, de la 10 metri central, lângă bara din stânga, o minge respinsă cu capul în față de Burnea, la o insistență a lui Jallow.

În urma acestei remize, SSC Farul a acumulat 14 puncte și a urcat un loc, pe 16, tot poziție retrogradabilă. CS Mioveni a făcut 27 de puncte și se menține pe locul 7.

Foto: fb FC Farul Constanța
Capturi foto: DigiSport

Marius ANGHEL 04 Nov. 2018, 09:46 Campionat
Pe aceeași temă