Emil Săndoi și-a aflat sancțiunea după ce la meciul cu Chindia a intrat pe teren să faulteze un jucător advers

Marius ANGHEL 04 Sep. 2018, 17:27 Campionat
Emil Săndoi și-a aflat sancțiunea** după ce la meciul cu Chindia a intrat pe teren să faulteze un jucător advers

Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeș, a aflat sancțiunea pe care a primit-o din partea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF după faza incredibilă pe care a provocat-o pe finalul meciului de la Târgoviște, încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Chindia, în etapa a 4-a a Ligii 2.

Săndoi a primit două etape și o amendă de 1700 de lei fiindcă în minutul 83 al meciului Chindia – FC Argeș, la o incursiune în flancul drept a lui Cristian Neguț, antrenorul a intrat pe teren și i-a pus piedică jucătorului echipei adverse.

După meci, Emil Săndoi a încercat să explice gestul său prin faptul că a crezut că se află în spațiul rezervat lui și că Neguț ieșise din teren. „În primul rând, vreau să vă spun că mi-am cerut scuze față de jucătorii și conducătorii de la Chindia, mi-am cerut scuze și în fața arbitrilor. Este o fază comică. Am crezut că mă aflu la mine, în suprafața antrenorului, și d-aia am luat mingea. Mă pregăteam s-o ridic și să o ofer unui jucător de-ai mei ca să repunem repede de la margine. Apoi mi-am dat seama că sunt în teren și mi-am cerut imediat scuze. La final, am vorbit cu toți cei implicați și am râs pe seama acestei faze. Sper să nu fiu suspendat drastic, pentru că eu nu sunt un antrenor care să-i fi obișnuit pe suporteri cu astfel de gesturi pe marginea terenului”, spunea, după meci, antrenorul Argeșului.

Săndoi nu va putea sta pe marginea terenului la partida din această seară, de la ora 19:30, de pe propriul teren, cu ACS Energeticianul, dar nici la meciul de duminică, de la ora 19:30, din deplasare. cu ASU Politehnica Timișoara.

Indicații jucătorilor alb-violeți va da antrenorul secund Vali Năstase.

AICI poți urmări LIVE desfășurarea meciului dintre FC Argeș și Energeticianul
 

Marius ANGHEL 04 Sep. 2018, 17:27 Campionat
Pe aceeași temă