CSM Reșița are misiune facilă cu Pandurii, ultima clasată din Liga 2. Doană: „Vrem să continuăm pe același drum”

Marius ANGHEL 16 Aug. 2019, 16:28 Campionat
CSM Reșița are misiune facilă cu Pandurii, ultima clasată din Liga 2.** Doană:

CSM Reșița are un început bun în Liga 2. După victoria de pe teren propriu cu „U” Cluj, scor 2-0, din prima etapă, echipa din Valea Domanului a obținut apoi o remiză in extremis, scor 1-1, pe un teren dificil, la CS Mioveni. Sâmbătă, de la ora 11:00, bănățenii au șansa să ia din nou trei puncte, fiindcă întâlnesc acasă un adversar care suferă în acest debut de sezon.

Pandurii Târgu Jiu, ultima clasată din Liga 2, fără punct și fără gol marcat în primele două meciuri, va fi adversara Reșiței. Însă, cu toate acestea, Leontin Doană se așteaptă la un joc greu împotriva gorjenilor.

„Ne-am pregătit foarte bine și în această săptămână și sperăm să se vadă acest lucru la partida cu Pandurii Târgu Jiu. Ne așteaptă un meci dificil și, după cum se știe, formația din Târgu Jiu nu are nicio victorie în acest început de campionat. Cu siguranță că Pandurii va veni în Valea Domanului să dea totul, pentru a obține un rezultat cât mai bun. Sperăm că nu le vom da această ocazie și ne dorim să câștigăm. Vrem să continuăm pe același drum, adică să nu pierdem în primul rând. Lotul este valid și sperăm la ora jocului să fim în cea mai bună formă și să avem o prestație cât mai bună. De asemenea, așteptăm suporterii să vină în număr mare la stadion, așa cum au venit și la partida cu Universitatea Cluj”, a declarat, citat de Caraș Online, antrenorul Leontin Doană.

Dacă Pandurii e pe ultimul loc în Liga 2, nou-promovata CSM Reșița se află pe poziția a 5-a, cu 4 puncte, la egalitate cu alte trei echipe: Rapid, Mioveni și Farul.

Foto: Caraș Online

Marius ANGHEL 16 Aug. 2019, 16:28 Campionat
Pe aceeași temă