CS Mioveni și Metaloglobus, două echipe pe val înaintea meciului direct. Antrenorul argeșenilor vrea să rămână invincibil: „Să mergem pe aceeași linie”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 19:27 Campionat
CS Mioveni și Metaloglobus, două echipe pe val înaintea meciului direct.** Antrenorul argeșenilor vrea să rămână invincibil:

CS Mioveni e pe val la începutul acestui nou sezon de Liga 2, după primele cinci etape fiind neînvinsă, având patru victorii și un egal. Cu cele 13 puncte acumulate a urcat pe locul 2 în clasament, iar vineri, de la ora 19:30, joacă în deschiderea etapei a 6-a. Nu va avea însă un meci deloc facil pe teren propriu, fiindcă primește vizita Metaloglobusului, o formație care are trei victorii consecutive, vine după succesul cu „U” Cluj (2-0) și dă golgheterul campionatului, pe Ovidiu Herea (7 goluri).

Cele două echipe sunt despărțite de patru puncte, Mioveniul fiind pe locul 2, cu 13 puncte, iar Metaloglobus pe poziția a 6-a, cu 9 puncte, deci va fi un joc între ele destul de echilibrat.

Marius Stoica, antrenorul argeșenilor, își cunoaște bine adversarii, știe ce îi așteaptă pe jucătorii săi și speră să continue seria pozitivă din acest sezon.

„Se anunță o partidă foarte dificilă din toate punctele de vedere. Am avut și un meci amical cu ei înainte de începerea sezonului, așa că îi cunoaștem bine. Au jucători buni, de calitate, vin după trei rezultate pozitive și își doresc să continue așa. Noi, ne dorim să mergem pe aceeași linie, să avem același parcurs bun. Vrem să fie acest parcurs cât mai lung, chiar dacă urmează o perioadă cu meciuri dificile.

Primul meu gând este să am jucătorii sănătoși. Ne-am dorit să avem acest început de campionat, pentru că eu am avut o perioadă de pregătire bună cu acești băieți, am avut discuții cu ei și credeam să avem o continuare a rezultatelor de la sfârșitul sezonului trecut. Eu am urmărit să văd randamentul lor, am crezut în ei, iar acum se simt bine că au acumulat puncte și este normal să credem în forțele noastre. Acum încercăm să ținem ritmul cu alte echipe și mă bucur că băieții au reținut mesajul meu.

Revenind la meciul cu Metaloglobus, întâlnim o echipă cu un antrenor foarte bun, Marius Măldărășanu, tehnician pe care eu îl cunosc, îl știu și ca jucător. Suntem la început de campionat, vrem să avem în continuare rezultate bune”, a declarat Marius Stoica, citat de csmioveni.ro.

Până acum, între cele două echipe au avut loc patru întâlniri oficiale. Trei au fost câștigate de Metaloglobus, iar una de CS Mioveni. Acum două sezoane, la prima lor participare în Liga 2, bucureștenii s-au impus în ambele întâlniri: 1-0 în deplasare și 2-1 acasă. În ediția trecută a Ligii 2, în tur, CS Mioveni a câștigat cu 5-0, iar, în retur, Metaloglobus a bătut acasă cu 2-0.

Meciul de vineri seară, de pe stadionul Orășenesc din Mioveni, unde intrarea va fi liberă, va fi arbitrat de centralul Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) și de asistenții Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) și Cristian Nicolae Lucaci (Baia Mare). Rezervă este Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea), iar observatori au fost delegați Iulian Spătaru (Timișoara) și Costel Petre (Constanța).

Foto: Mihai Nițoiu / CS Mioveni

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 19:27 Campionat
Pe aceeași temă