CS Mioveni rămâne invincibilă și după meciul cu Metaloglobus, dar ratează șansa să urce pe locul 1. Marius Stoica: „Nu sunt mulțumit, dar n-am ce să le reproșez jucătorilor”

Marius ANGHEL 07 Sep. 2019, 09:28 Campionat
CS Mioveni rămâne invincibilă și după meciul cu Metaloglobus, dar ratează șansa să urce pe locul 1.** Marius Stoica:

În debutul etapei a 6-a, CS Mioveni a remizat, vineri seară, pe teren propriu cu Metaloglobus, scor 2-2, după un meci frumos, plin de ocazii, în care cele două echipe au jucat cu garda jos și au confirmat forma bună în care se află în acest debut de sezon.

Argeșenii ar fi urcat cel puțin până astăzi pe primul loc în cazul în care ar fi câștigat acasă, însă rămân pe locul secund, la un punct în spatele celor de la Turris-Oltul. Au condus de două ori în fața bucureștenilor, după reușitele lui Valentin Balint (34) și Raul Costin (49), însă au fost egalați de fiecare dată, de Andrei Lungu (37) și Ovidiu Herea (73), acesta din urmă punctând din penalty. Totuși formația antrenată de Marius Stoica se menține invincibilă în acest sezon, în care are patru victorii și două remize.

La finalul partidei desfășurate pe stadionul Orășenesc, antrenorul Marius Stoica a spus că este nemulțumit cu egalul, după cum a arătat jocul și ocaziile pe care și le-au creat elevii săi. „Pot spune că nu sunt mulțumit cu acest punct după aspectul jocului. Până la urmă, am făcut o partidă foarte bună și astăzi, am condus de două ori. Nu știu și nu vreau să comentez faza penalty-ului. Am avut, până la urmă, și ocazia să facem 3-2. Am încercat să jucăm, să practicăm un joc bun. Am reușit și astăzi, însă îmi pare rău că nu am luat toate cele trei puncte, pentru că eu îmi doresc să joc tot timpul la victorie, nu mă mulțumesc cu un punct. Așa a fost astă seară”, a spus Stoica la microfonul DigiSport.

„Toată lumea a crezut că arbitrul fluieră simulare la acea fază a penalty-ului”

Dacă până la acest meci, CS Mioveni avea cea mai bună defensivă, cu un gol primit, la fel ca liderul Turris-Oltul, cu Metaloglobus, argeșenii au primit dublul golurilor încasate până înaintea acestei etape. Totuși, Marius Stoica își felicită jucătorii pentru acest început de sezon și crede că penalty-ul dictat de centralul Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) a fost acordat după ce arbitrul a fost impresionat de „văitatul” lui Cosmin Ionică, cel care a reclamat la faza respectivă că a fost lovit de Daniel Celea.

„Sunt dezamăgit că am primit două goluri. Tot timpul, chiar dacă am primit un gol, și pe acela l-am primit în minutul 90+3, tot din penalty. Am avut și astăzi penalty pentru oaspeți. Asta e, până la urmă. Eu îmi felicit jucătorii. Au greșit la o fază fixă, unde nu aveam voie, dar se întâmplă, vă dați seama. După etapele care au fost, eu n-am ce să le reproșez. Din contră, sunt bucuros pentru jocul pe care ei îl practică, sunt neînvinși. Chiar ne doream victoria în această seară. Însă, atât s-a putut. Totuși, nu sunt mulțumit cu acest rezultat, pentru că am avut 1-0 și 2-1 și puteam să închidem rezultatul acesta. A venit acea fază, la care toată lumea a crezut că arbitrul fluieră simulare (n.r. – la faza penalty-ului). Nu știu ce s-a întâmplat. Probabil că s-a văitat foarte rău jucătorul, s-a întors, a dat penalty și asta a fost tot”, a mai declarat antrenorul Mioveniului.

Cu 14 puncte acumulate după șase etape, CS Mioveni rămâne invincibilă în acest sezon și se clasează pe locul 2. Marți, de la ora 16:30, joacă în Turul 4 al Cupei României în deplasare la Flacăra Moreni, echipă din Liga 3, iar în campionat joacă duminica următoare, de la ora 11:30, la Arad, cu UTA.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 07 Sep. 2019, 09:28 Campionat
Pe aceeași temă