Conducerea CS Mioveni se laudă cu decizia înlocuirii lui Roșu cu Eftimie înaintea meciului cu FC Argeș. „S-a văzut că a fost oportună această schimbare”

Marius ANGHEL 03 May. 2018, 09:00 Campionat
Conducerea CS Mioveni se laudă cu decizia înlocuirii lui Roșu cu Eftimie înaintea meciului cu FC Argeș.**

Conducerea echipei CS Mioveni se laudă după ce l-a înlocuit săptămâna trecută pe antrenorul principal Laurențiu Roșu cu Iordan Eftimie, promovat de la echipa secundă din Liga 3. Mutarea făcută chiar înainte de derby-ul județean cu FC Argeș s-a dorit a face un șoc în vestiar. Chiar dacă a fost dominată mare parte din meci, CS Mioveni a dat lovitura chiar la ultima față, atunci când a marcat golul victoriei cu 1-0 în fața rivalei. Succesul este considerat a fi și un merit al lui Eftimie, antrenor care în prima parte a sezonului a pregătit-o chiar pe FC Argeș.

Staff-ul administrativ al Mioveniului s-a bucurat enorm de victoria obținută în Trivale. „Este o victorie de moral, care ne readuce în prim plan o victorie venită într-un moment al schimbării lui Roșu și aducerea lui Eftimie. S-a văzut că a fost oportună această schimbare, prin rezultatul din Trivale, prin joc prin atitudinea jucătorilor. A fost un meci al orgoliilor, pentru că dincolo de puncte a fost în joc orgoliul județean. A rezultat un meci frumos, agreabil, iar cu puțină șansă am reușit să câștigăm. Nu mai speram, trebuie să recunoaștem acest lucru, mai ales după eliminarea lui Burnea. Nu mai speram la o victorie, ne gândeam cum să ținem de rezultatul de egalitate, dar de-asta este fotbalul frumos. Merită felicitări stafful tehnic și băieții pentru modul cum s-au prezentat și sper ca și la celelalte meciuri să evoluăm la fel și să avem rezultate pe măsură. Cred că am reușit să câștigăm acest meci prin atitudine, determinare și strategia lui Eftimie cu care a reușit să pregătească această partidă. De asemenea, prin așezarea în teren, prin introducerea lui Ayza vârf și prin multe altele”, a declarat, citat de Curierul zilei, președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Cu victoria din derby, CS Mioveni a urcat pe locul 8, cu 44 de puncte, fiind la 13 puncte peste Pandurii și Miroslava, echipe aflate la egalitate pe ultimele două locuri retrogradabile. În weekend urmează să joace duminică, de la ora 11:30, pe teren propriu cu Chindia Târgoviște.

Foto: fb Fobal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 03 May. 2018, 09:00 Campionat
Pe aceeași temă