ASU Politehnica rămâne cu interimarul Toni Foale până găsește antrenorul principal ideal. Timișorenii „leagă” două deplasări în patru zile

Anda DELIU, Marius ANGHEL 29 Oct. 2019, 16:46 Campionat

ASU Politehnica are un meci dificil sâmbătă, la Ploiești, cu Petrolul, dar și o situație dificilă în cadrul clubului. După despărțirile de Cosmin Petruescu și Mugur Gușatu, echipa timișoreană caută acum al treilea antrenor principal pentru sezonul în curs. Deocamdată însă, nimeni nu se grăbește, astfel că la meciul cu „lupii” lui Flavius Stoican, dar și la restanța de pe terenul Gloriei Buzău, indicațiile le va da tot „secundul” Antonio Foale.

Inițial, ASU Poli trebuia să joace la SCM Gloria Buzău miercuri, 6 noiembrie, de la ora 14:00, fiind vorba de un meci restanță din etapa a 11-a. Cluburile s-au înțeles însă să joace marți, 5 noiembrie, de la ora 16:00. „Inițial, meciul era stabilit miercuri, la ora 14, ora de noiembrie. Noi am găsit înțelegere la ei, pentru ziua de marți. Ei au dorit cel puțin o repriză în nocturnă, inițial era vorba de ora 17, dar am convenit împreună pentru ora 16”, a precizat managerul echipei, Marius Cociu, pentru Liga2.ro.

Până atunci, Poli va pleca vineri dimineața spre Ploiești, acolo unde joacă sâmbătă, de la ora 11:30, cu Petrolul, în cadrul etapei a 15-a a Ligii 2. După meciul cu prahovenii, echipa timișoreană va sta la Izvorani, iar luni seara se va caza la Buzău.

Fiind vorba de două deplasări legate, clubul merge pe „mâna” lui Toni Foale cel puțin pentru aceste două jocuri. „Programul pentru această săptămână l-am făcut cu Toni Foale. Tot cu Toni Foale am făcut și programul pentru meciul cu Buzăul. El rămâne interimar cât timp va fi nevoie, până vom găsi cea mai bună variantă de antrenor pentru clubul nostru. În continuare, căutăm. În acest moment, nimeni nu poate spune cine va veni antrenor”, a mai declarat Cociu pentru Liga2.ro.

Cu 14 puncte acumulate în 13 meciuri jucate în 14 etape, ASU Politehnica Timișoara ocupă locul 17 în Liga 2, unul retrogradabil. Prima clasată deasupra zonei roșii este FK Csikszereda, cu 16 puncte, dat tot atâtea au și „U” Cluj și Dunărea Călărași, echipele de pe locurile 13 și 14.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 29 Oct. 2019, 16:46 Campionat
Pe aceeași temă